Incepe miscarea retrograda a lui NEPTUN prin PESTI, timp de 5 luni. Perioada in care secretele ies la iveala!

470

Din data de 25 iunie NEPTUN își începe perioada de retrogradare prin PESTI, care va dura până la data 1 decembrie 2021. În perioadele de retrogradare a planetei Neptun veți deveni mai sensibili la mediul înconjurător iar intuiția, inspirația și visele va vor ocupa mai mult din timpul personal. Este bine ca în aceste perioade sa va notați orice idee sau vis deoarece nu se știe niciodată când veți folosi aceste informații în viața reala. Sunt favorizate mai ales persoanele care sunt implicate în activități artistice și esoterice. Aveți mai multa grija de sistemul imunitar.

Neptun in Pesti este despre misticism si te indeaman sa-ti asculti intuitia, sa iti folosesti imaginatia, sa iti explorezi fanteziile. Miscarea sa retrograda te indeamna sa iti infrunti realitatea, sa nu te lasi dominat de visuri si sa revii cu picioarele pe pamant. Te poti confrunta cu propriile frici pentru a-ti depasi anxietatile. Acesta este un moment in care secretele ies la iveala.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia ca pe durata retrogradării planetei Neptun în Pești să se confrunte cu situații inedite, să aibă parte de evenimente neprevăzute, ciudate, de natură să le pună la îndoială credințele și principiile de viață.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia pe durata retrogradării planetei Neptun în Pești să se confrunte cu situații deosebite, karmice, situații care să-i pună fața în față cu trecutul sau cu persoane din trecut. Este posibil să afle că au fost mințiți sau înșelați, iar nativii să fie foarte dezamăgiți de cei dragi.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se pot confrunta cu amânări pe parte profesională, iar la capitolul relație de cuplu li se va cere o reevaluare a sentimentelor, a statutului. Nativii trebuie să aibă curajul să-și exprime și să-și recunoască adevăratele emoții.

Rac

Retrogradarea planetei Neptun prin zodia Pești le va aduce celor născuți în zodia Rac gânduri și frământări cu privire la parteneri. Li se cere reevaluarea relațiilor și dacă-și vor învăța lecția pot avea parte de o nouă poveste de dragoste.

Leu

Cei născuți în zodia Leu pot fi determinați de Neptun retrograd în Pești să devină mai atenți la locul de muncă, mai realiști cu privire la planurile lor, și le va stimula dorința de reevaluare a relației. Vor simți o stagnare a sentimentelor și emoțiilor.

Fecioară

Neptun retrograd în Pești le aduce celor născuți în Fecioară trăiri excepționale în zona sentimentală. Pot avea îndoieli cu privire la relație, pot afla unele informații mai puțin plăcute despre partener și totul va deveni fragil în zona de cuplu.

Balanță

Pentru cei născuți în zodia Fecioară Neptun retrograd în Pești le aduce trăiri spirituale puternice și reevaluări la capitolul credință. Nu sunt excluse trăirile ciudate, neobișnuite, chiar paranormale.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se pot reîntâlni cu persoane din trecut care să le tulbure liniștea și să le răscolească asentimentele. Nu este exclus ca anumite secrete să iasă la iveală în perioada aceasta.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot fi tentați să ia decizii emoționale, în special dacă sunt legate de membrii familiei. Pot primi reproșuri și acuze că nu s-au maturizat suficient de mult.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se vor lăsa influențați de vise și de imaginație și vor căuta să le pună în aplicare, chiar dacă par fantastice. Relaxarea psihică este benefică, însă trebuie să rămțnă cu picioarele pe pământ.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia acum să-și consolideze relația de cuplu și să lege noi prietenii, însă nu trebuie să se lase purtați de valul iubirii prea departe în larg. Mai ales să nu închidă ochii.

Pești

Neptun, guvernatorul Peștilor, retrogradează chiar în semnul lor, pe casa personalității, iar nativii se pot confrunta cu unele temeri nejustificate, frici, tânguieli și nu sunt excluse crizele de personalitate, confuziile și stările anxioase.

Sursa: unica.ro