Nu vă îndrăgostiți de persoanele născute în luna iunie! Vezi de ce

378

Nu te îndrăgosti de cei născuți în iunie, pentru că te vor schimba în mod radical.

Ei te vor învăța că oamenii nu sunt ceea ce par

Cei născuți în luna iunie joacă două roluri diferite în viața lor. Pot fi sufletul petrecerii, iar, când aceasta se încheie, se pot transforma în indivizi profunzi și emoționali. Sunt singuratici și adesea au nevoie de timp pentru ei înșiși, pentru a gândi și a reflecta.

Nu te îndrăgosti de cei născuți în luna iunie, pentru că ei te vor iubi pentru ceea ce ești. Nu se îndrăgostesc des, dar când se întâmplă se să îndrăgostească, ei se dăruiesc în totalitate și încă un pic pe de-asupra. Cei pentru care fac o pasiune, îi atrag, în primul rând, din punct de vedere intelectual. Ei au nevoie de un partener care să-i motiveze să devină mai buni.

Nu te îndrăgosti de cei născuți în iunie, pentru că ei îți vor ierta orice.

Nu te îndrăgosti de cei născuți în iunie, pentru că ei vor găsi timp să te cunoască. Și se va strădui din toate puterile să fie cel de care ai nevoie.

Va afla orice greșeală pe care ai făcut-o în trecut, dar pentru el cel mai important lucru va fi ceea ce ești în prezent.

Nu te îndrăgosti de cei născuți în iunie dacă nu poți înțelege că au nevoie de spațiu. El nu va vorbi cu tine o zi întreagă și nu se va gândi la tine în fiecare secundă. Dar te va iubi și se va dedica tot timpul rămas.

Cei născuți în luna iunie sunt persoane născute să fie lideri, pasionați până la dependență de munca lor și dornici de succes. Tot ceea ce pretind ei de la partener este sprijin și înțelegere, dar și o ”lesă” lungă!

Nu te îndrăgosti de cei născuți în iunie, pentru că ei îți vor da inima lor atât de convingător, încât nu vei putea refuza să o primești și să i-o oferi pe-a ta în schimb.

Nu te îndrăgosti de cei născuți în iunie, pentru că sunt niște romantici incurabili, vor ține minte toate melodiile și locurile tale preferate.

Nu te îndrăgosti de cei născuți în iunie, pentru că în ciuda faptului că sunt puternici, ei luptă să aibă încredere în oameni și le este dificil să lase pe cineva să le devină foarte apropiat. Dar dacă ești omul în care se poate avea încredere, îi vei câștiga loialitatea pentru totdeauna.

Nu te îndrăgosti de cei născuți în iunie, pentru că îți vei dori să-l protejezi de oricine îi va provoca suferință și va încerca să-l folosească. Vei vrea să ai grijă de acest om într-atât de mult încât bunăstarea lui va fi pentru tine mereu pe primul loc. El te va învăța ce înseamnă dragostea necondiționată.

Nu te îndrăgosti de cei născuți în iunie, pentru că sinceritatea acestui om te va face să nu mai minți niciodată.

Îi vei șopti, în mod inconștient, ”Te iubesc…” și, atunci când îți va răspunde cu reciprocitate, îți vei da seama că ți-a mers ca nimănui altuia în viața asta!