Semnificatia secreta a numelui in NUMEROLOGIE. Calculeaza-ti numarul si vezi cum iti influenteaza viata.

1196

Energia vibrational a numelui tau vorbeste si despre personalitatea ta. Cauta in tabelul de mai jos, numarul corespunzator fiecarei litere care compune numele tau si apoi fa o adubnare simpla, pana obtii un rezultat. Daca rezultatul este o cifra formata din doua numere, aduna-le pana obtii unul singur.

numele si numerologia

De exemplu, pentru Stefania Maria Dumitru avem:
1+2+5+6+1+5+9+1+4+1+9+9+1+4+3+4+9+2+9+3 = 78 => 7+8 = 15 => 1+5 = 6
S T E F A N I A M A R I A D U M I T R U
Deci numarul numelui si al personalitatii pentru Stefania Maria Dumitru este 6.

Prin intemediul numerologiei poti afla numarul personal ascuns in numele tau , precum si semnificatia acestuia referitoare la personalitatea si destinul tau:

Numarul 1 Numarul 1 il simbolizeaza pe lider. Numarul 1 are o vibratie foarte puternica, simbolizeaza siguranta de sine. Numarul 1 se afla sub energia Soarelui.

Cuvinte cheie pozitive: independenta, creativitate, originalitate, ambitie, determinare, siguranta de sine.
Cuvinte cheie negative: aroganta, incapatanare, nerabdare, si ego-centrism.

Au capacitate de analiza si o putere interioara greu de intrecut, motiv pentru care nu doar ca isi ating intotdeauna scopurile, dar sunt si de mare ajutor oamenilor din jur. Nu sunt genul de persoana care sa preia responsabilitatile altora, ci mai degraba ii indruma pe acestia catre solutia optima.

In iubire, cei care se afla sub energia virbationala a numarului 1 sunt cei care vor face intotdeauna primul pas in iubire. Dragostea este foarte importanta pentru ei, dar au si tendinta de a se concentra prea mult asupra propriilor nevoi. Acesti iubiti sunt foarte deschisi in privinta experimentului. Se plictisesc insa repede, din aceasta cauza partenerul lor trebuie mereu sa se reinventeze, pentru trainicia relatiei.

Numarul 2 El este mediatorul, el este cel care iubeste pacea. Numarul 2 indica dorinta de armonie. Este gentil, atent, degaja o energie vibrationala foarte sensibila. Numarul 2 este dominat de Luna.

Cuvinte cheie pozitive: diplomatie, caldura, sensibilitate, prietenie.
Cuvinte cheie negative: dependenta, manipulare, pasivitate – agresivitate.

Daca toti oamenii ar fi o mare familie, cei cu numarul 2 in nume ar fi mamele. Au inimi tandre, calde si o putere nemarginita de a iubi si de a ierta. Acest lucru nu inseamna ca sunt dispusi sa accepte orice si sa faca sacrificii in van. Ei stiu exact cat pretuiesc si isi vor acorda dragostea si increderea doar acelor oameni care le pot recunoaste valoarea.

In iubire, persoanele care au energia vibrationala a numarului 2 ofera cu darnicie stabilitatea emotionala de care au nevoie partenerii lor. Ei au o atitudine echilibrata si sunt gata sa faca compromisuri pentru stabilitatea relatiei lor. Nimic nu este mai important pentru ei decat iubirea adevarata si nu isi vor pierde timpuri cu flirturi si aventuri. Desi isi doresc sa fie iubiti cu ardoare, nu se vor multumi cu dragoste cu portia. Pentru ei, intotdeauna va fi totul sau nimic.

Numarul 3 Numarul 3 este sociabil, prietenos, si are o energie vibrationala debordanta. Este bun, pozitiv si otimist, ii place sa se bucure de cele mai bune momente in viata sa si are un simt al umorului dezvoltat. Este condus de Jupiter.

Cuvinte cheie pozitive: prietenos, jovial, pozitiv, aventuros, expresiv.
Cuvinte cheie negative: extravagant, superficial, imprastiat.

Au imaginatii bogate, sunt prietenosi si sociabili insa nu spun intotdeauna ce gandesc. Acest lucru nu se intampla din cauza faptului ca sunt ipocriti, ci mai degraba pentru ca le este teama sa nu ii raneasca pe ceilalti daca sunt prea sinceri sau prea directi. Acest paradox este cea mai mare piedica in dezvoltarea lor si trebuie sa o depaseasca pentru ca menirea acestor oameni este sa comunice, sa isi imparta darurile cu cei din jur.

In iubire, persoanele influentate de energia vibrationala a lui 3 sunt energice si oricand gata sa experimenteze, din toate punctele de vedere. Chiar daca se afla intr-o relatie, ei trebuie sa isi pastreze si doza de libertate si obiceiuril de a socializa si de a fi in conjurati de multi oameni pe care vor sa ii faca sa se simta mai bine. Daca se simt incatusati devin nefericiti si nelinistiti.

Numarul 4 Este numarul muncitorului. El este practic si are rabdare pana in cele mai mici detalii. Persoanele care poarta aceasta energie vibrationala sunt de incredere si de ajutor. Energia lui 4 este condusa de Uranus.

Cuvinte cheie pozitive: de incredere, de ajutor, stabilitate, auto-disciplinare.
Cuvinte cheie negative: incapatanare, viziune ingusta.

Sunt ingeniosi in actiunile lor, au idei inedite si gasesc intotdeauna modalitatea de a le pune in practica. Se achita intotdeauna de responsabilitati insa, in acelasi timp, acest lucru inseamna ca nu lasa nicio datorie neplatita si se pot razbuna crunt atunci cand se simt nedreptatiti.

In iubire, cifra 4 se manifesta putin contradictoriu. Au nevoie si de stabilitate dar si de confruntare in viata lor amoroasa. Pot deveni foarte emotionali si frustrati daca se simt incatusati. Sunt insa foarte loiali fata de iubitii lor, insa vor simti in permanenta nevoia de a-si testa limitele, de a explora si de a incerca lucruri noi, motiv pentru care vor avea nevoie de persoane care sa aiba acelasi spirit de aventura ca ei si carora nu le este teama de noutate.

Numarul 5 Acesta este numarul iubirii. De asemenea, numarul 5 poarta cu sine vibratia intelectualitatii. Acestia sunt oamenii ideilor, care iubesc varietate si care au abilitatea de a se adapta in majoritatea situatiilor. Numarul 5 este patronat de planeta Mercur.

Cuvinte cheie pozitive: adaptatibilitate, dragostea de libertate, romantic, curiozitate, iubire, flexibilitate.
Cuvinte cheie negative: iresponsabilitate, inconsistenta.

Se adapteaza foarte usor in orice situatie si au o evolutie uimitoare pentru cei din jur. Invata rapid si cu placere, motiv pentru care pot activa cu succes in orice domeniu. Stiu cum sa isi prezinte ideile si sa isi atraga aprobarea sefilor, fara sa apeleze la tertirpuri. In acelasi timp, atunci cand ajung in pozitii de conducere, sunt foarte corecti cu subalternii lor.

In iubire, persoanele care sunt influentate de numarul 5 sunt in general foarte atragatoare pentru sexul opus. Sunt curioase sa experimenteze, sa mearga mai departe atunci cand se simt atrasi de o anumita persoana. Ca sa fie fericiti in iubire au nevoie de schimbare si de varietate, de asemenea au nevoie sa fie stimulati din punct de vedere mintal. Se adapteaza usor la suisuri si coborisuri, iar atunci cand nu se simt stimulati, rezista la a ceda avansurilor. Ca sa cuceresti o asemenea persoana, ai nevoie de foarte multa imaginatie.

Numarul 6 Numarul 6 iubeste pacea. Este iubitor, stabil si are o energie vibrationala armonioasa. Se afla sub influenta planetei Venus.

Cuvinte cheie pozitive: compasiune, stabilitate, domestic.
Cuvinte cheie negative: superficialitate, gelozie, posesivitate, rezistenta la schimbare.

Sunt persoane echilibrate, pline de caldura sufleteasca si foarte responsabile. Nu au neaparat talente de conducatori. In schimb, sunt stalpi valorosi si de neinlocuit atat in familie, cat si in comunitatea din care fac parte. Pun foarte mult pret pe prieteni pe care ii considera deseori parte din familie insa acestia sunt foarte putini la numar, tocmai pentru ca sunt extraordinari de selectivi.

In iubire, posesorii acestui numar vibrational sunt foarte iubitori si ar da orice pentru stabilitatea familiei lor; sunt foarte familisti, sunt atasati de caminul lor de familie si toti cei dragi. Au capacitatea de a sadi armonia in jurul lor. Tot ce isi doresc mai tare este sa aiba liniste, nu sufera disensiunile. Partile lor negative se manifesta sub forma geloziei si a superficialitatii. Uneori, de dragul aparentelor prefera sa minta.

Numarul 7 Numarul 7 este numarul ganditorului si reprezinta vibratia spiritualitatii. Aceste persoane nu sunt foarte atasate de material, nu pun pret pe a avea. Sunt foarte introspective si in general tacute. Se afla sub influenta planetei Neptun.

Cuvinte cheie pozitive: neobisnuit, introspectie, inuitie, psihic, intelepciune, rezervare.
Cuvinte cheie negative: melancolie, ciudatenie, lasa prea mult la voia intamplarii, greu de ajuns la ei.

Sunt persoane foarte sensibile la vibratii energetice, motiv pentru care pot fi medici sau vindecatori. In acelasi timp, au o perspectiva destul de optimista asupra vietii si foarte multa incredere in fortele lor. Tocmai de aceea, pare ca in vocabularele lor nu exista sintagma „nu pot”. Ei pot si isi vor atinge toate scopurile propuse, fara sa isi stirbeasca demnitatea sau sa incalce principiile morale solide din sufletele lor.

In iubire, cu greu cuceresti inima unei persoane influentate de energia vibrationala a numarului 7. Ajungi cu greu la ei si ii intelegi cu greu. Dezinteresul lor fata de partea materiala a vietii si orientarea catre tot ce inseamna spiritualitate, ii transforma in persoane foarte interesante. Sunt intuitivi si parteneri devotati. Pot atinge niveluri adanci de intimitate si romantism, departe de orice si-ar putea imagina foarte multi oameni. Totusi, telurile lor in dragoste pot fi prea inalte, si astfel risca de multe ori sa fie dezamagiti de ceea ce niciodata nu se dovedeste a fi un ideal.

Numarul 8 El este managerul. Numarul 8 este puternic, de succes si detine vibratia materialului. Este condus de catre Saturn.

Cuvinte cheie pozitive: ambitie, gandire de business, simt practic, abilitatea de a conduce, succes, curaj, organizare.
Cuvinte cheie negative: tensiune, materialism, coercitie.

Sunt organizatori innascuti si nu isi pierd niciodata cumpatul, indiferent cat de imposibila sau tensionata este o anumita situatie. Mai mult de atat, ei nu pierd niciodata timpul cu lamentarile, ci cauta si gasesc intotdeauna soltuii pentru orice problema. Comunica fara probleme si se impun foarte usor, motiv pentru care pot ajunge foarte usor in pozitii de conducere. Familia, prietenii si colegii stiu ca se pot baza intotdeauna pe ei si nu dau niciodata inapoi in fata greutatilor.

In iubire, numarul 8 se manifesta responsabil si asumandu-si responsabilitatea unei relatii, totusi, atunci cand trateaza relatia ca p e o afacere, pot foarte usor sa isi duca partenerul pe un drum al alienarii si nu reusesc sa creeze o atmosfera romantica si iubitoare. In general sunt practici si le place siguranta. Daca este vorba despre iubire, le place sa le ofere partenerilor stabilitate si securitate.

Numarul 9 Numarul 9 este invatatorul. Este tolerant si empatic. Este guvernat de energia planetei Marte.

Cuvinte cheie pozitive: umanitate, filantropie, toleranta, determinare, spirit activ.
Cuvinte cheie negative: cu toane, emotional, nelinistit, mofluz.

Sunt persoane sensibile si emotive, motiv pentru care pot avea probleme de comunicare si de exprimare. Pentru a-si explora pe deplin potentialul, ei trebuie sa isi depaseasca timiditatea nativa si sa aiba mai multa incredere in ei. O parte dintre ei stiu cum sa faca acest lucru si vor descoperi ca au o ambitie puternica si sunt foarte determinati iar acest lucru ii poate ajuta enorm in viata profesionala. Desi se pot bucura de foarte mult succes, ei vor continua sa ii ajute pe cei din jur.

In iubire se implica foarte tare si ofera cu multa empatie. Isi arata iubirea ajutandu-si partenerul cat mai mult. Au tendinta de asemenea, de a-si asuma problemele partenerului. Daca sunt provocati, emotiile lor pot deveni vulcanice si pot deveni cicalitori atunci cand ceva nu le este pe plac.