Obsesii si fixatii in functie de zodia ta

2044

Fiecare dintre noi are cate o obsesie pentru un anumit lucru, sau un principiu care ii marcheaza viata. Desi ne dorim sa citim la descrierile zodiilor numai lucruri pozitive despre noi, situatia nu e chiar asa. Chiar daca unii nu recunosc, astrele au stabilit ca fiecare ZODIE are cel putin o fixatie, si nimeni nu face exceptie. Eu propun sa le citim, poate reusim sa mai schimbam cate ceva pe parcurs.

Berbec

Cei aflati in zodia berbec au doua, trei fixuri: unul este legat de timp – are senzatia ca lui nu-I ajunge niciodata timpul, ca nu realizeaza suficient de mult si timpul este in defavoarea lui. O alta fixatie este legata de credinta ca el stie ce e mai bine atat pentru el, cat si pentru ceilalti.

Taur

Taurul este obsedat de siguranta, de stabilitate in relatie si se ataseaza foarte tare de lucruri si de oameni. Se adapteaza foarte greu la nou.

Gemeni

Germenii au un caracter duplicitar si niciodata nu vei sti cum vor reactiona intr-o anumita situatie. Nu accepta compania oricui, discrimineaza si nu suporta oamenii prosti, neindemanatici si inceti.

Rac

Il scoti foarte greu din cochilia lui si trebuie sa-I dovedesti ca poate avea incredere sa paseasca in fata. Au o obsesie pentru casa, familie, copii, obiecte vechi, fiind un traditionalist. Racul are toane si schimbari de dispozitie.

Leu

Leului ii place mereu sa fie in centrul atentiei si are o obsesie pentru asta, neacceptand esecul, lipsa de afectiune sau singuratate. Sunt atat de mandri, incat nu si-ar recunoaste niciodata temerile. Reactioneaza foarte primpt cand sunt jigniti sau supraapreciati.

Fecioara

Cea mai mare obsesie a ei: desface firul in patru. Observa fiecare defect, ajunge la fiecare detaliu, sunt critici pana la a-i lovi pe ceilalti, involuntar. Vrea ca totul sa fie perfect si iti scoate ochii pentru orice fleac mic. Cu cat imbatraneste, cu atat devine mai tipicara.

Balanta

Balanta are ca obsesie dorinta de a lua o decizie justa, corecta. O asta idee fixa este cea a contradictiei, sustinand o parere opusa. Face urat daca-I tulburi linistea interioara, daca ii strici ambianta, ori daca o agresezi cu zgomote si culori tipatoare.

Scorpion

Este cel mai framantat si cel mai suspicios semn zodiacal. Investeste totul, dar vrea totul in schimb. Vesnic nemultumit, sufera de obsesia perfectiunii. Ii place sa manipuleze lumea, e gelos, distructiv si autodistructiv. Daca i-ai gresit, nu te gandi ca o sa uite vreodata si o sa ti-o plateasca cand ti-e lumea mai draga.

Sagetator

Sagetatorii sunt obsedati de banii altora. Nu le place munca si profita de la urma altora. Se supraevalueaza: se vad la un nivel de inteligenta si frumusete care depasesc limita, considerand ca nimeni nu le poate face fata.

Capricorn

Obsesia lui primordiala este cea de a detine controlul – asupra oamenilor, intamplarilor, institutiilor. Daca ii strici planurile, nu uita si nu iarta. Nu are simtul umorului si nu e maleabil.

Varsator

Varsatorul are idei conservatoare si nu trece peste, e indiferent, cu accese paranoice, altruist, egoist. Se enerveaza instantaneu cand e contrazis sau nu e lasat sa faca ceva.

Pesti

Pestii sunt plini de toane si de mici manii inofensive. El crede doar in emotiile sale si in intuitia sa. Intotdeuna cred ca realitatea are mai multe fete. Se enerveaza si se inchid in sine cand li se cer explicatii.