ORA norocoasa, in functie de zodia ta. Momentul in care ar trebui sa iei cele mai importante decizii.

10726

Universul trimite semnale prin numerele in oglinda. Ti s-a intamplat vreodata sa te uiti la ceas si sa vezi 11:11, 22:22 sau 10:10? Daca le observi constant inseamna ca sunt numerele norocoase pentru tine. In astrologie este foarte important sa iti cunosti ora in oglinda norocoasa. Astfel, vei sti cand sa profiti la maximum atunci cand o vezi pe ceas sau in orice alt loc ai putea sa o gasesti.

Berbec Ora norocoasa in oglinda este 01:01. Daca vezi in mod repetat asta inseamna ca o persoana este indragostita de tine.

Taur Numarul norocos in oglinda este 19:19. Daca vezi acest numar trebuie sa stii ca Universul iti sugereaza sa te gandesti mai mut la deciziile pe care vrei sa le iei, pentru ca totul sa fie spre binele tau.

Gemeni Pentru Gemeni, ora norocoasa in oglinda este 23:23, un numar care pentru acesti nativi simbolizeaza calatoria. Daca vezi acest numar des inseamna ca trebuie sa mergi in vacanta.

Rac Ora norocoasa a Racilor este 00:00. Asta inseamna ca in cazul in care te afli intr-o situatie dificila, este momentul sa o iei de la capat, fiind si o ora care aduce pacea si calmul.

Leu Ora norocoasa in oglinda este 10:1o. Este o ora care reprezinta fericirea si averea.

Fecioara Ora norocoasa in oglinda este 06:06. Este o ora care reprezinta iubirea de sine si pacea interioara. Atunci cand vezi aceasta ora, trebuie sa te gandesti ca ai mult talent.

Balanta Numarul norocos in oglinda este 11.11. Cand vezi aceasta ora, la televizor sau pe strada, trebuie sa iti pui o dorinta, iar Universul iti va indeplini dorinta.

Scorpion Ora norocoasa in oglinda este 21:21 si reprezinta faptul ca urmeaza sa ti se intample multe lucruri minunate.

Sagetator Ora norocoasa in oglinda este 18:18. Este un numar care te va ajuta sa iti imbunatatesti comunicarea cu familia si cu partenerul de viata.

Capricorn Capricornii au ora norocoasa in oglinda la 15:15. Atunci cand vezi aceasta ora trebuie sa stii ca fosta iubire se gandeste la tine. Iar daca vezi des aceasta ora inseamna ca aceasta persoana nu te poate scoate din minte si poate fi un semn ca va mai puteti da o sansa.

Varsator Ora norocoasa in oglinda este: 09:09. Este o ora care iti sugereaza ca e momentul sa te bucuri de lucrurile marunte care te fac sa zambesti.

Pesti Daca te-ai confruntat cu probleme de sanatate si vezi ora 04:04 inseamna ca vei fi bine, iar starea ta de sanatate isi va reveni in curand.