Patru cupluri din zodiac care au cele mai frumoase căsnicii

446

Sunt zodii care nu reușesc să se înțeleagă nici cu eforturi supraomenești și sunt semne care se devorează unul pe celălalt, cu o pasiune mistuitoare. De asemenea, există nativi care au fost creați parcă unul pentru celălalt: compatibilitatea lor e completă, iar căsnicia pe care ar forma-o nu va ceda nici în fața celor mai puternice obstacole.12

Descoperă și tu mai jos aceste cupluri binecuvântate de astre, care devin parte a celor mai frumoase căsnicii!

Dragoste, respect, înțelegere: aceste zodii au tot ce le trebuie pentru o căsătorie reușită

Vrei să fii fericită în mariaj? Astrele te sfătuiesc să cauți semnul alături de care ai forma un mariaj de șase stele!

Taur și Rac

Nu există înțelegere mai profundă în tot zodiacul, decât cea dintre Taur și Rac! Cele două semne nu au nevoie de cuvinte pentru a-și transmite sentimentele, emoțiile sau dorințele, ci se pricep unul pe altul la un nivel situat deasupra artificialelor percepții umane.

Mai important, cele două zodii au și interese comune! Atât Taurul, cât și Racul sunt semne familiste, care apreciază o zi luminoasă la picnic, alături de toți cei dragi, în schimbul unei nopți intense petrecute pe ringul de dans. Dacă adăugăm și faptul cele două zodii pun mare preț pe fidelitate și loialitate, nu e de mirare că formează una dintre cele mai frumoase căsnicii!

Gemeni și Vărsător

La polul opus față de stabilii Rac și Taur, Gemenii și Vărsătorul sunt zodii de aer îndrăgostite de aventură! Creativi, plini de originalitate, își vor îmbrățișa unul altuia ideile ieșite din comun cu o fervoare rar întâlnită: nu e de mirare că îi vei vedea escaladând munți, mâncând de pe jos cu copii din Tibet sau lăfăindu-se la soare pe plajele din Cancun!

Dincolo de spiritul lor intens, cele două zodii împărtăşesc și dragostea pentru independență! Adevărul este că una dintre puținele lor șanse la fericire în căsătorie este să se găsească reciproc: cu teama lor de angajamente și nevoia stringentă de a petrece timp în singurătate, cu greu ar putea forma o căsnicie solidă cu orice alt semn. Bonus: compatibilitatea sexuală dintre aceste zodii este pur și simplu incendiară!

Leu și Săgetător

Dacă nu faci parte din acest cuplu, cu siguranță l-ai întâlnit, cel puțin o dată în viață. Sunt acei îndrăgostiți care nu se mai pot dezlipi unul de altul și a căror pasiune e molipsitoare. Iubire trăită la intensitate maximă, tandrețuri împărtășite în public și aceeași dorință de a trăi viața frumos și de a avea parte de cele mai toride aventuri.

Dacă ai impresia că semnalele de mai sus sunt încurajatoare pentru o relație arzătoare, dar nu și pentru o căsnicie stabilă, află că semnele de foc au și alte calități ascunse. Atât Săgetătorul, cât și Leul sunt suflete generoase, care se vor susține până în pânzele albe și nu se vor abandona la greu. Poate că mariajul lor nu va fi neapărat un crâmpei de cer senin, ci va fi cutremurat și de fulgere, dar ceea ce contează este că vor ști mereu să își risipească norii unul pentru altul!

Pești și Scorpion

Succesul în căsnicie pentru aceste două semne este practic o certitudine! În primul rând, cei doi pun la bătaie intuiția fenomenală, care îi va ajuta să se înțeleagă mai bine decât oricine. Nu e nevoie de vorbe pentru ca el să știe că ei îi e greu sau pentru ca ea să priceapă că el are nevoie de spațiu! De asemenea, cele două zodii trăiesc emoțiile cu intensitate și știu să se dăruiască trup și suflet: cu siguranță, vor face una dintre cele mai frumoase perechi.

Romantismul, gesturile tandre și dovezile mărețe de dragoste nu vor lipsi, dar ceea ce îi va suda pentru totdeauna pe Pești și Scorpion este sprijinul oferit. Ambițios și tenace, Scorpionul va ști să își încurajeze perechea să își depășească limitele, iar Peștii vor fi exact alinarea de care are nevoie războinicul lor partener de viață, întors din cruntele bătălii!

Desigur, lista de cupluri din zodiac cu cele mai frumoase căsnicii, de mai sus, nu limitează fiecare nativ unei singure perechi. Semnele pot fi fericite și alături de alte persoane, dar vor atinge potențialul maxim doar alături de cel care le este sortit!