PATRU zodii care transforma lumea in bine. Suflete care lumineaza Universul in care traiesc.

20404

Pesti Altruismul acestei zodii este arhicunoscut. Oricine a fost binecuvantat cu un prieten nascut in zodia Pesti stie ca se poate baza pe un umar pe care sa planga, dar si pe un suflet nobil, care nu precupeteste niciun efort pentru a-l ajuta sa iasa la liman. Pestii se numara printre acele fiinte sensibile, cu generozitatea unui nabab al desertului (fara a poseda insa averile acestuia) si cu bunatatea unei zane din povesti: lumea devine un loc mai bun doar pentru ca nativii au luminat-o cu prezenta lor. Nativii Pesti transfigureaza ca prin magie universul celor apropiati: isi rasfata si sustin la greu partenerii, isi adora copiii si nu isi abandoneaza niciodata familia. Nu numai cei legati prin sange sau prin sentimente de acesti nativi se pot declara favoriti ai sortii, ci si cersetorul de la colt de strada sau colegul necajit de la birou, care nu gaseste nici macar o ureche binevoitoare care sa ii asculte problemele. Cu totii vor descoperi ca lumea a devenit un loc mai bun, atunci cand se regasesc in compania acestor nativi.

Rac Daca Pestii sunt renumiti pentru altruismul lor, Racii redau sensibilitatea elementului dominant „apa”. Calzi precum apele unei mari scaldate de soare, maleabili precum valurile, dar de neoprit precum tornadele atunci cand simt ca cei dragi sunt in pericol, nativii se numara printre acele suflete pline de lumina care transforma lumea intr-un loc mai bun! Nativii Rac sunt o adevarata binecuvantare pentru familie, in primul rand! Daca Pestii se topesc in fata privirii unei pisicute pierdute pe strada, Racii stiu sa isi ordoneze mai bine prioritatile: ei ar sacrifica orice pentru ca celor apropiati sa le fie bine. Ceea ce nu inseamna ca nu pot insenina ziua unui necunoscut prin zambetul lor cald! Cum transforma aceste mici gesturi universul atotputernic din jurul lor? Crescand copii cu suflet pur (nativele Rac sunt recunoscute pentru puternicul lor instinct matern), care vor deveni adulti loiali, curajosi, cu un suflet de milioane. Le datoram acestor nativi o mare parte din realizarile lumii contemporane!

Balanta La prima vedere, Balanta iti pare fragila, usor de zdruncinat, gratioasa. Poate ca acesti nativi nu sunt luptatori de talia celor din Berbec, nici cuceritori ca Leii, dar Balanta are alte trasaturi, mai importante in marea ordine, care o transforma intr-una dintre salvatoarele umanitatii. Ce fac acesti nativi? In primul rand, diplomatia si pacifismul lor iti pot asigura un viitor de aur! E adevarat, nu toate Balantele reusesc sa ocupe pozitii inalte in aparatul politic si nici nu isi dedica viata voluntariatului in Africa, dar majoritatea aplaneaza cel putin un conflict intre prieteni sau impaca doi straini aprigi pe strada, care erau gata sa verse sange, inainte de a-i auzi argumentele perfect logice. Nici inteligenta nativilor nu este de trecut cu vederea: nascute sub semnul „aerului” , Balantele au o minte care face din lume un loc mai bun!

Taur Nu degeaba este acesti nativi sunt considerati „cei mai buni din tot zodiacul”. Nativii din zodia Taur nu se imbata nici cu sensibilitatea specifica semnelor de apa si nici nu devin prizonierii propriei inteligente: ei pun in serviciul lumii loialitatea si harnicia, atribute pentru care sunt renumiti! Pestii sunt gata de orice sacrificiu pentru binele suprem, Racii ar face orice pentru familia lor, iar Balanta construieste punti diplomatice intre suflete instrainate! Insa nativii Taur sunt cei care „pun umarul” si muncesc pentru a schimba lumea intr-un loc mai bun. Ei traduc in realitate sentimentele si ideile „salvatorilor” de mai sus, iar statornicia si dedicarea nu le pot fi egalate! Numai in urma eforturilor lor demne de un Hercule contemporan, lumea va deveni un loc mai bun!