Cum arată partenerul perfect, in functie de zodia ta

6376

Iata ce fel de partener ti se potriveste in functie de zodie!

Berbec. Pasionali, berbecii adora adrenalina, escapadele si vor sa traiasca viata la maxim.  Are nevoie de un partener puternic, devotat, independent, care sa ii accepte toate nebuniile

Taur. Taurii sunt printre cei mai senzuali dar totodata un familist convins. El cauta viata de cuplu, familia si demonstreaza asta cu fiecare actiune a sa.Are nevoie de un partener sensibil, iubitor, un partener care sa stie sa ofere in schimb tot ce primeste.

Gemeni. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal pot fi acuzate de lipsa de empatie din cauza racelii cu care isi trateaza uneori partenerul. Au personalitati oscilante si trece destul de repede de la o stare la alta. Din acest motiv, gemenii au nevoie de parteneri puternici din punct de vedere psihic, dar si toleranti si iertatori, care sa le poata suporta toate capriciile.

Rac. Foarte precaut pe toate planurile – fie financiare, fie familiale, racii au nevoie de siguranta in tot ceea ce fac pentru a obtine sentimentul de comoditate si securitate in orice moment. Au nevoie de in partener independent, sigur pe el, un partener hotarat care sa-i mane spre viitor, atat pe plan personal, cat si amoros.

Leu. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt cunoscute pentru loialitatea de care dau dovada in relatiile familiale, profesionale, dar si fata de partenerul de viata ales. Totusi, leul este si el plin de defecte, insa nu distructive. Filosofia lui de viata este distractia, iar daca ai rabdare cu el, esti si tu castigat pentru ca ti-ai găsit un partener de nadejde. Totul tine de nivelul de toleranta al partenerului leului pentru succesul relatiei de cuplu.

Fecioara. Mereu in goana dupa perfectiune, fie ca este vorba de familie sau de viata profesionala, fecioara nu prea pare că face diferenta dintre cele doua. Fecioara are nevoie de un partener intelegator care sa-i deschida ochii asupra faptului ca viata de familie si cea profesionala sunt doua lucruri diferite, care nu trebuie amestecate.

Balanta. Echilibrul specific balantei este cea mai de pret trasatura a persoanelor nascute in aceasta zodie. Chiar daca se angajeaza ocazional in relatii cu persoane haotice, acestea nu au multe sanse de supravietuire caci, inevitabil, perturba echilibrul balantei. Din acest motiv, cei nascuti sub acest semn zodiacal au nevoie de parteneri la fel de echilibrati ca ei.

Scorpion. Oamenii nascuti sub acest semn zodiacal sunt, de regula, dificili. Tocmai de aceea au nevoie de o persoana gata sa ii suporte temperamentul dificil. Un partener puternic, hotarat, echilibrat este ceea ce are nevoie un scorpion.

Sagetator. Atitudinea pozitiva a Sagetatorului fata de viata ii face pe ceilalti sa il indrageasca si sa isi doreasca sa il aiba in preajma. Este o persoana foarte iubitoare si se ataseaza foarte repede de partenerul sau. Are nevoie de o persoana care sa ii fie alaturi in orice moment, o persoana dependenta de afectAfiune, tocmai pentru ca el are foarte multe lucruri de oferit.

Capricorn. Inca din copilarie, capricornul are o viziune destul de clara despre cum va fi viata sa de familie, cati copii isi doreste sa aiba si cum va fi casa in care va locui impreuna cu familia sa. Are nevoie de un partener care sa fie pregatit emotional si psihic pentru entuziasmul capricornului, dar care aiba si o mare capacitate de adaptare la planurile capricornului, caruia nu-i place sa se abata de la ele.

Varsator. Partenerul ideal pentru varsator este acela care nu-l ingradeste. Varsatorul are un simt la responsabilitatii suficient de mare incat sa stie ce trebuie facut in relatie, dar detesta sa I se dea ordine, sa fie ingradit in vreun fel. Astfel ca are nevoie de un partener care sa-i respecte libertatea. Odata ce da de o astfel de persoana, varsatorul isi va dezvalui capacitatea de iubire si spiritul familist pe care il are, dar pe care si le infraneaza in majoritatea relatiilor.

Pesti. Cea mai sensibila zodie, pestii se ataseaza foarte mult de o persoana, dar adora si escapadele amoroase. Pestii se daruiesc, dar sunt si alunecosi. Are foarte mult de pierdut din cauza acestei hibe de caracter si are nevoie de un partener intuitiv si deschis la minte, care sa-i citeasca nevoile inainte ca pestele sa dea fuga sa caute satisfacerea lor in alte paturi.