ASTROLOGIE: După un retrograd de 5 luni, PLUTO a revenit în mișcare directă prin CAPRICORN. Acest fenomen înseamnă noi începuturi!

345

Pluto a fost in miscare retrograda timp de 5 luni prin zodia Capricorn.
Mai multe detalii despre acest tranzit am scris aici -> Pluto retrograd în Capricorn
Din 7 octombrie, Pluto si-a schimbat directia si astfel va fi in miscare directa prin zodia Capricorn. Pluto vrea sa constientizam transformarea interioara si sa o aratam si la exterior. Se deschid oportunități destul de interesante pentru cei care sunt conștiincioși, pentru cei care au dovedit că sunt în stare să aducă mereu idei noi.

Responsabilă cu transformările, schimbările și renașterea, Pluto caută să transforme în profunzime energia semnului în care se află. Pluto direct inseamna mereu noi inceputuri bune si menite prin destin.

Capricornul reprezintă structurile vechi, autoritatea și stabilitatea. Nu doar că lumea se poate aștepta la schimbări majore, ci acestea chiar au loc sub ochii noștri.

Ce inseamna pentru noi miscarea directa a lui Pluto si cum sunt influentate zodiile:

Ar trebui să ne concentrăm să ne facem partea nu doar ca indivizi, ci și ca parte a unei comunități. Astrologii spun că ne putem gândi la ce acțiuni lente, dar sigure, putem întreprinde pentru a ne transforma viața.

Berbecii se vor confrunta cu decizii complicate la muncă. Vor primi sarcini noi, care li se vor părea grele, dar nu trebuie să îi sperie acest lucru. Dacă au răbdare, vor reuși să dovedească multe, mai ales când vine vorba de capacitățile pe care le au la serviciu. Șefii vor fi cu siguranță impresionați de progrese și îi vor felicita.

Taurii sunt avantajați și au de făcut multe promisiuni pentru a se ține pe picioare, pentru că problemele nu dispar cu una cu două. Oamenii vor să știe dacă se pot baza pe ei, dar până la urmă, dacă treaba este făcută cum trebuie, totul se va termina cu bine.

Gemenii comunică mai eficient odată cu tranzitul direct al lui Pluto în Capricorn. Acest fenomen îi face să devină mai vocali și mai pregătiți când se adresează mulțimilor.

Racii reușesc să rezolve tot felul de mistere și descoperă că multe dintre ideile lor nu erau, așa cum susținea toată lumea, preconcepute. Acest fapt le va ridica foarte mult starea de spirit.

Leii vor avea nevoie să își impună punctul de vedere și va fi nevoie de eforturi pentru a demonstra că sunt bine intenționați în acțiunile lor. Dar, faptele lor nu vor rămâne nerăsplătite.

Fecioarele par să fie cele mai avantajate de această schimbare, mai ales profesional. De loc suprinzător, fecioarele vor fi extrem de bine ancorate în realitate.

Schimbarea astrală le face pe Balanțe să pună mare preț pe lucrurile materiale. Pluto îi face și pe ei mai responsabili și au mai mare grijă de obiectele de suflet pe care le dețin.

Scorpionii se simt abandonați de noroc și obosiți, dar vor avea suficiente motive de bucurie. Pluto, planeta schimbărilor, le oferă curajul care le-a lipsit în ultima vreme.

La fel ca și Fecioarele, Săgetătorilor le priește acest tranzit. Ei sunt avantajați în special din punct de vedere amoros. Dau dovadă de mult echilibru în relația lor.

Capricornilor le va merge bine. Ei vor avea noroc la bani, fapt care le va permite rezolvarea unei probleme care le afecta liniștea.

Vărsătorii par să fi tras și ei lozul câștigător. Rezolvă multe lucruri, și ajung la concluzii favorabile privind raportul lor cu ceilalți.

Peștii sunt destul de emoționați în perioada următoare. Devin mai sensibili și au nevoie de mai multă afecțiune.

Domeniile influențate de revenirea lui Pluto în mers direct pentru toate semnele zodiacale:

Berbec: cariera și prestigiul social

Taur: educația, concepțiile de viață

Gemeni: relațiile intime, atitudinea față de banii comuni

Rac: căsătoria, parteneriatele personale și profesionale

Leu: munca de zi cu zi, serviciul, sănătatea

Fecioară: relațiile romantice, relațiile cu copiii, gândirea și creativitatea

Balanță: familia și proprietățile

Scorpion: relațiile cu rudele și anturajul apropiat, comunicarea

Săgetător: activitățile aducătoare de bani, cheltuielile

Capricorn: ambiția, motivația personală, imaginea afișată

Vărsător: integrarea spiritualității în lumea materială

Pești: relațiile de prietenie și percepția viitorului

Surse:
tarotexpert.ro
myimperfectlife.com
viva.ro

Sursa foto: dozodiac.com