PLUTO, planeta renasterii, RETROGRAD in CAPRICORN. Mesaje puternice pentru zodii!

708

Pluton si-a inceput fascinanta calatorie, in mers retrograd PRin Capricorn. Avem parte de acest fenomen astrologic in perioada 29 aprilie – 8 octombrie 2022. Cand o planeta intra in mers aparent retrograd este un moment util si important prin care energia cosmica ne ghidează să reluăm, reanalizăm, regandim, revizuim, reflectam la acele segmente din viata noastră, unde din varii considerente alegerile sau deciziile luate in trecut de fiecare dintre noi, nu au fost tocmai cele potrivite și aliniate propriului plan divin.

Pluto este planeta nasterii, mortii, regenerarii. Pluto nu este planeta favorita a tuturor pentru ca guverneaza moartea si renasterea. Capricornul este semnul organizarii, restrictiilor, ascensiunii sociale , rezistentei in conditii dure, economiei, ambitiilor, consecventei, valorilor solide si autentice.

In perioadele lui Pluto retrograd simti cum o anumita presiune din viata exterioara te trimite spre introspectie pentru a schimba ceea ce nu merge in interior. Vom vedea relatii terminandu-se, poate chiar dramatic. Pluto elimina vechi legaturi karmice in care inca suntem prinsi dar niciodata Pluto nu incheie ceva fara ca imediat sa dea nastere la altceva mai bun.

Influenta retrogradarii lui Pluto pentru toti nativii:

Berbec Transformarile, constientizarile, renuntarile vor influenta cariera si pozitia sociala.

Taur Pot avea loc modificari ale conceptiei spirituale si ale atitudinii fata de viata.

Gemeni Profunde transformari legate de viata intima si atitudinea fata de fondurile comune.

Rac Influenta lui Pluto va avea legatura cu viata de cuplu sau parteneriatele profesionale. Relatiile solide vor fi ca renascute, unele relatii subrede se pot rupe. Totul va fi spre binele vostru.

Leu Analize si schimbari semnificative legate de activitatile curente si cele profesionale. Puteti renunta la un loc de munca nepotrivit, sau sa va dedicati in totalitate unei activitati.

Fecioara Gandirea, ideile voastre pot suferi modificari importante, transformatoare. La fel si in cazul relatiilor romantice sau al relatiilor cu copiii.

Balanta Pluto poate aduce transformari importante si constientizari in relatiile de familie. In urma acestora este posibil sa renuntati la obiceiuri, atitudini, conceptii invechite. Puteti afla adevaruri ascunse sau sa aveti discutii lamuritoare.

Scorpion In urma acestei retrogradari pot avea loc modificari in relatiile cu rudele apropiate, cum ar fi fratii, verii, prietenii apropiati sau vecinii. Si stilul vostru de comunicare publica ar putea suferi modificari.

Sagetator Influenta transformatoare a lui Pluto se va face simtita in atitudinea voastra fata de activitatile aducatoare de bani, fata de bunurile de valoare si modul in care cheltuiti si alocati resursele.

Capricorn Pluto in retrogradare va va obliga sa faceti o analiza profunda a eului vostru, a stimei de sine si a imaginii pe care o proiectati in exterior.

Varsator In urmatoarele luni pot iesi la iveala diverse secrete, cum ar fi relatiile clandestine, sau veti descoperi ca unele persoane nu sunt ceea ce credeati voi.

Pesti Posibile evenimente legate de relatiile de prietenie, ati putea renunta la unii prieteni care v-au dezamagit. Schimbari pot avea loc si in cazul activitatilor in cadrul unor grupuri sau organizatii.

Sursa: tarotexpert.ro