PLUTO, aflat in CAPRICORN, a iesit din miscarea retrograda. Sa ne pregatim pentru noi inceputuri pozitive.

228

Pluto a reintrat in tranzit direct prin Capricorn pe data de 8 octombrie, iesind din retrogradarea in care s-a aflat din 29 aprilie. Responsabila cu transformarile, schimbarile si renasterea, Pluto cauta sa transforme in profunzime energia semnului in care se afla. Capricornul reprezinta structurile vechi, autoritatea si stabilitatea. Nu doar ca lumea se poate astepta la schimbari majore, ci acestea chiar au loc sub ochii nostri.

In cele sase luni in care Pluto s-a aflat in retrogradare, energia lui Pluto a fost adormita, fiind o perioada de invatare, de intelegere a schimbarilor care au avut loc, dar revenirea in mers direct a planetei inseamna ca nevoia de schimbare si constientizarea acesteia vor deveni tot mai pregnante. Iesirea lui Pluto din retrogradare va amplifica in urmatoarea perioada nevoia de schimbare, de transformare, de progres. Vrea sa constientizam transformarea interioara si sa o aratam si la exterior. Pluto direct inseamna mereu noi inceputuri bune si menite prin destin.

Berbec Berbecii trebuie sa faca anumite alegeri la serviciu. Sunt pusi in pozitia in care isi pot gasi un nou loc de munca. Ganditi-va bine ce va doriti sa faceti pe viitor.

Taur In urmatoarea perioada, taurii vor avea o perioada destul de agitata. Motivul este orgoliul pe care il au cu cei din jur. Lasati de la voi si incercati sa empatizati cu cei din jur. In acest fel, lucrurile vor decurge armonios.

Gemeni Nativii Gemeni vor fi destul de suparati din cauza remarcilor facute de catre cei apropiati. Invatati sa fiti diplomati cu cei din jur, chiar daca de multe ori anumite lucruri va deranjeaza.

Rac Racii vor avea parte de o perioada armonioasa pe toate planurile. Vor fi inconjurati de multi oameni deosebiti, de la care vor putea invata foarte multe lucruri.

Leu Leii au nevoie sa invete sa isi gestioneze banii mult mai bine. In ultima perioada au facut destul de multe cheltuieli suplimentare, iar perioada urmatoare, acest lucru va avea repercursiuni. Achizitioneaza ce este util pentru tine!

Fecioara Nativii Fecioara isi vor deschide inima. In sfarsit isi vor da voie sa iubeasca din nou, sa cunoasca persoane pe care pana acum le-au ignorat in totalitate.

Balanta Balantele intalnesc o persoana de care se vor simti foarte atrasi. Aceasta persoana va va face sa zambiti din nou si sa simtiti fluturasi in stomac!

Scorpion Scorpionii vor fi impliniti in sfarsit din punct de vedere sentimental. Cu toate acestea, in ciuda deschiderii si a empatiei de care dau dovada, ei se framanta si se lasa acaparati de problemele sufletesti.

Sagetator Sagetatorii primesc o noua oferta de job pe care si-o doreau de foarte mult timp. Analizati bine situatia in care sunteti si ganditi-va ce este benefic pentru voi.

Capricorn Capricornii sunt destul de confuzi in aceasta perioada. Trebuie sa ia niste decizii care necesita timp de gandire indelungat si care nu sunt deloc usoare. Nu va grabiti sa trageti concluzii pripite!

Varsator Varsatorii fac pasi importanti in relatia actuala. Perioada imediat urmatoare va ajuta sa va apropiati si mai mult de partenerul vostru!

Pesti Pestii vor avea o perioada in care vor uita de griji. Vor invata sa fie mai relaxati si sa nu se mai streseze pentru orice lucru minor.