Top 5 cele mai populare zodii. Lupta stransa pentru locul 1.

587

Popularitatea aduce cu ea numeroase beneficii: ai mulți prieteni, oamenii te simpatizează și te ascultă, nu ești niciodată singur, te pune într-o poziție privilegiată față de ceilalți. Pentru mulți, popularitatea este motiv de laudă și o realizare în sine.

Iată care sunt cele mai populare zodii și ce nativi au cele mai mari șanse să fie îndrăgiți de toată lumea.

Săgetătorul se bate cu Leul pentru locul 1.

Aproape la fel de carismatici și atrăgători, Săgetătorii îl au pe vino-n’coa și câștigă prietenia tuturor.

Sunt deschiși și au un simț al umorului fantastic! Spre deosebire de Lei, au o inimă mare, pot fi generoși chiar și cu străinii. Sunt capabili de gesturi nebunești, dar frumoase care te cuceresc imediat!

Zodia Leu, mereu în top. Nu este o surpriză pentru nimeni că Leii sunt foarte populari și o mulțime de vedete din televiziune și din cinematografie sunt născute în această zodie. Leii nici nu pot trăi fără atenție, fără admirație și afecțiune. Sunt atrăgători, optimiști, plini de energie și imposibil de refuzat!

Peștii, pe locul trei. Nativii Pești au o karma frumoasă și sunt foarte sociabili. Este imposibil să nu îi placi, chiar de la prima întâlnire.

Pentru prietenii lor, ar face orice, iar generozitatea lor este răsplătită din plin. Peștii se înțeleg bine cu toată lumea și au un talent aparte să îi inspire pe cei din jur să vadă lumea în culori mai calde.

Balanțele, au și ele un loc fruntaș. Și Balanțele se înțeleg bine cu toți, sunt ușor de plăcut și este ușor să comunici cu ele.

Sunt buni ascultători, când ai necazuri, și găsesc mereu sfatul potrivit. Cine are prieteni Balanțe, să îi păstreze cu grijă! Pentru acești nativi este foarte important să aibă mulți prieteni și să deschidă toate ușile.

Iar firea lor plăcută le aduce multe avantaje și este imposibil să nu facă parte dintre cele mai populare zodii.

Gemenii, mereu printre cele mai populare zodii. Le place să vorbească mult, dar spun glume bune! Poate că unii Gemeni devin plictisitori, uneori, dar te simți bine în compania lor.

Sunt comunicativi, te ascultă, intervin cu mici atenții care te fac să te simți apreciat. Când ai necazuri, un Geamăn bine intenționat este imposibil să nu te ajute să zâmbești din nou.