Previziuni ale zodiilor pentru perioada 2010-2050

3596

Viitorul aduce cu el schimbari de perspective, dar si schimbari ale prioritatilor si ale felului in care sunt percepute evenimentele. Trebuie sa ne adaptam schimbarilor interioare si exterioare, in conformitate cu destinul personal si cu scopul fiecaruia dintre noi.fore11seen.blogspot.ro ne ofera o perspectiva astrologica asupra viitorului, punand la dispozitie un horoscop ce trateaza perioada 2010-2050 din acest punct de vedere. Astrologul Michael St. Clair, autorul acestui blog, prezinta anumite previziuni pentru fiecare zodie in parte pentru perioada 2010 – 2050, insa va prezentam cateva dintre previziunile la nivel general:

“Berbecul, Balanta, Capricornul si Racul sunt semnele zodiacale care vor simti cel mai mult pe propria piele schimbarile interioare care au loc intre 2009 – 2024. Este o faza lunga in care cele 4 semne cardinale isi vor confrunta lumea interioara. Una din provocarile inerente acestor 4 semne este reprezentata de gestionarea si schimbarea cu folos a conditiei umane cunoscuta drept “manie”. Este vital ca o noua perceptie a ceea ce are loc in minte sa se sprijine pe alegerea unei actiuni potrivite.

[sociallocker]

2025 – 2044 este o faza care poate fi caracterizata ca ‘pace interioara relativa’ pentru semnele mobile Gemeni, Sagetator, Fecioara si Pesti. Provocarea inerenta a celor 4 semne care se adapteaza cel mai bine schimbarilor exterioare prin intermediul interiorului este intr-adevar trecerea de la ignoranta la intelepciune. Este crucial in cazul acestor semne acumularea unor cunostinte care pot fi intrebuintate cu folos. Faza in care se va intampla acest lucru dureaza o generatie intreaga sau chiar 20 de ani.

Varsatorul, Leul, Scorpionul si Taurul – cele 4 semne fixe – vor fi transformate radical in decadele 2025 – 2044. Provocarea lor inerenta este schimbarea a ceea ce isi doresc, a dorintelor. Pentru aceasta faza sunt prevazute descoperiri uriase in privinta tehnologiei mintii umane, inovatii care vor transforma odata cu ele stiinta, medicina, cultura, societatea si umanitatea intr-o modalitate in care istoria umana – asa cum a fost scrisa ea pana acum – nu a mai vazut vreodata. Cele 12 semne se adapteaza si reactioneaza in functie de abilitatile lor”

2010 – 2017 – Uranus este in Berbec – Aceasta perioada poate fi caracterizata drept o perioada a crizelor (economice, politice, civice) , in care fiecare va avea sentimentul ca se afla pe cont propriu. Protestele sau manifestarile extremiste nu sunt nici ele excluse.

2017-2024 – Uranus este in Taur – Lupta pentru putere, o putere a schimbarii sau a distrugerii, se acutizeaza. Daca apar razboaie, sunt razboaie care se poarta la o scara mai larga.

2024 -2031 – Uranus este in Gemeni – Revolutia apare in primul rand la nivelul ordinii globale, urmand ca ulterior sa se propage in toate domeniile, stiintific si economic. Societatile se reformeaza dupa un mod model si un nou tip de energie.

2031 – 2037 – Uranus este in Rac – Accentul cade asupra pacii la nivel mondial, dar si asupra sentimentului de dragoste si aparare a locului de apartenenta.

2037 – 2044 – Uranus este in Leu – Accentul cade asupra unui nou timp de infrastructura, dar si asupra importantei tratatelor internationale pentru mentinerea pacii generale si a distribuirii fortelor de putere.

2044 – 2051 – Uranus este in Fecioara – Se pun bazele stiintei viitorului si se arata mai mult respect si preocupare pentru mediul inconjurator, la un nivel mai responsabil, mai angajat si mai avansat din punct de vedere tehnologic.
[/sociallocker]

 

Sursa: lyla.ro