Horoscopul lui OSHO: Previziuni astrale pentru anul 2021

394

Berbec

Posesorii semnului zodiacal al Berbecului vor avea, de asemenea, un an încărcat însă bogat din punctul de vedere al numărului de experienţe trăite, lucru care se va observa cel mai bine în faptul că deveniţi mai înţelepţi şi mai conștienți de ceea ce vă doriţi. Intervine cunoașterea de sine şi delimitarea unor obiective generale în funcţie de care îţi vei ghida tendințele. Fii cu băgare de seamă la evenimentele care se întâmplă în jurul tău!

Taur

Taurii au în faţă un an care le pune la dispoziţie suficient timp pentru a face ceea ce le-a rămas nefăcut în 2020, pentru a repara anumite situaţii din anul precedent sau care vor fi compensatorii tot cu referire la acelaşi an. Osho îi sfătuieşte pe aceştia să se bucure de intensitatea momentelor pe care le vor trăi şi să încerce pe cât posibil să evite să-şi mai pună pe umeri anumite greutăţi. Fiţi deschiși, căutați să faceţi schimburi de idei cu cât mai multe persoane şi căutați să înţelegeţi motivația din spatele unor acţiuni.

Gemeni

Persoanele născute sub semnul zodiacal al Gemenilor vor avea parte de un an 2021 în care vor fi nevoiți să îşi șlefuiască emoţiile faţă de o anumită persoană şi chiar întreg comportamentul în anumite cazuri. Fiţi răbdători şi căutați răspunsuri clare în legătură cu actualul partener sentimental. Lăsaţi timpul să se ocupe pe îndelete de capitolul sentimental, iar dumneavoastră culegeți pe parcurs aspectele care vi se par a fi cele mai concludente.

Rac

Referitor la nativii Rac, Osho este de părere că urmează un an dificil în viaţa dumneavoastră însă, după ce veţi depăşi, lucrurile se vor aşeza în viaţa dumneavoastră şi drumul care vă este predestinat va deveni foarte clar. Este imperios să fiţi curajoși şi să renunţaţi la a face lucruri care nu se potrivesc cu personalitatea dumneavoastră. Şi, cel mai important, în anul 2021 vi se recomandă să nu încercaţi să forțați lucrurile.

Leu

În ceea ce îi priveşte pe nativii Leu, anul 2021 este unul în care planul financiar are de suferit şi de aceea este nevoie să fiţi foarte fermi cu privire la cheltuielile pe care le faceţi. Chiar dacă primele luni ale noului an nu vă vor crea această impresie şi puteţi fi tentați să investiți fără o analiză în prealabil, nu vă lăsaţi iluzionați şi încercaţi, pe cât posibil, să fiţi cumpătați şi chiar să inițiați un fond de economii.

Fecioară

Anul 2021 este, pentru nativii Fecioară, ideal. Planul material şi cel spiritual se întrepătrund şi conlucrează cu succes, lucru care va prilejui momente de satisfacţie nemăsurată. Totodată, în acest an ai nevoie să porţi discuţii cu persoane însă nu de orice fel, ci persoane de la care ştii că ai avea ceva de învăţat. Nu căuta informaţii de-a gata, ci încearcă din discursul brut să le treci prin filtrul personal.

Balanţă

În anul 2021, ai nevoie să lucrezi la tine însuți, deoarece există nereguli mari care îţi pun piedici în relaţiile pe care le stabilești. În principal, ar fi bine să cauţi sursa de la care pornesc majoritatea nemulțumirilor tale şi să faci ceva în legătură cu asta. Faptul că anumite neajunsuri sau neîmpliniri te frustrează se transferă în comportamentul tău şi dai asta mai departe celor cu care interacţionezi.

Scorpion

Cu privire la nativii Scorpion, Osho este de părere că anul 2021 este cel în care ai nevoie de o schimbare mare, ceva care să te transforme şi să te facă de nerecunoscut printre apropiații tăi. Una dintre liniile esenţiale este renunțarea, să nu mai cauţi să fii superior sau să faci demonstrații, deoarece nu sunt deloc productive, ci tot ceea ce fac este să îţi consume timpul şi energia pentru nişte imagini efemere.

Săgetător

În anul 2021, Săgetătorii sunt nevoiți să accepte propria lor natură şi să preîntâmpine cu braţele deschise firescul. Osho spune că atragi ceea ce gândeşti şi, dacă vei întâmpina cu optimism schimbările din viaţa ta, vei reuşi să le conturezi un parcurs pe măsură, iar astfel, în final, să fii mulțumit de rezultate. În cazul nativilor Săgetător, frica de nou este nefondată şi trebuie să fie curajoși să facă pasul cel mare, cel care contează.

Capricorn

Nativii Capricorn au nevoie să fie mai receptivi în 2021 dacă îşi doresc să depăşească cumpenele acestui an. Chiar dacă vei trece prin sita unor evenimente greu de depăşit, tot răul este spre bine. Osho spune că, dacă vei asculta cu atenţie în jurul tău, vei găsi soluţii pentru toate problemele pe care le întâmpini şi, la rândul tău, vei fi capabil să ajuți și să răspândești înţelepciune şi pozitivitate, iar oamenii îţi vor fi recunoscători.

Vărsător

În anul 2021 Vărsătorii sunt sfătuiţi să se lipsească de oamenii şi de situaţiile care îi împiedică să se desfășoare şi să fie aşa cum sunt ei, de fapt, la adevărata lor valoare. De asemenea, instinctul este punctul tău forte şi este important să profiţi de acest lucru, mai ales atunci când te afli în faţa unei situaţii fără precedent. Dacă acționezi conform acestuia, dai ocazia originalității tale să te facă remarcabil…

Peşti

În ceea ce îi priveşte pe nativii Peşti, Osho este de părere că în anul 2021 este nevoie să fie mai deschiși cu cei din jurul lor şi să-şi releve lumea interioară. Tendința acestora de a fi discreți îi induce pe oameni în eroare şi îi face să creadă despre dumneavoastră că nu sunteţi sociabili. Pe lângă asta, vi se recomandă să fiţi mai deschiși către experienţe noi, către a încerca lucruri pe care nu le-aţi mai făcut.

Sursa articol: clair.ro