Previziuni Camelia Patrascanu: horoscopul lunii APRILIE pentru fiecare zodie

90

Berbecii isi dau seama ca de felul in care se pozitioneaza si gandesc pot schimba cursul lucrurilor, atat pentru ei cat si pentru cei din jur. Cineva poate sa inteleaga un anumit lucru, sa renunte la o pozitie. Oamenii pot face anumite conexiuni si, cumva, de atitudinea lor depinde schimbarea lucrurilor.

Taurii trebuie sa fie atenti la tot ce se intampla in jurul lor. Rolul poate fi de a sprijini, de a ajuta de la distanta. Pot afla foarte multe lucruri in aceste doua saptamani. La locul de munca pot descoperi niste lucruri nerezolvate din urma, ceva ce trebuie sa repare acum.

Gemenii au primele doua saptamani din aprilie cu atentie la oamenii din jurul lor. Cumva, vor sa isi dea seama care e locul lor, ce contacte au, cum ii vad ceilalti, unde sunt fisurile, unde nu isi transmit mesajele, impresia pe care o fac, ce au in comun cu oamenii pe care-i intalnesc.

Racii au primele saptamani cu marcaj pe discutii cu persoanele importante din viata lor in jurul unor valori morale. Fac asta pentru a salva imaginea, reputatia lor, dar si directia pe care o ia o anumita colaborare.

Leii pot avea parte de cheltuieli, dar cheltuieli pentru lucruri importante pentru ei pe care vor sa le bifeze, cursuri, carti, conferinte sau examene. Sunt interesati sa dobandeasca niste informatii si isi asuma niste cheltuieli pentru asta.

Fecioarele depind de altii sau de alte contacte si sunt foarte importante acum discutiile. Se evalueaza mai bine, stiu mai bine cum sunt. Poate sunt evaluate de alte persoane, dar intr-un mod pozitiv. Au sansa sa fie mai curajoase, asumandu-si riscuri, intelegand ca nu intotdeauna calculele noastre se potrivesc cu ce ne ofera viata.

Balantele au doua saptamani bune pentru munca. Vor sa stie cat ajutor pot obtine si discuta mult si cu manusi: ce ar putea face ca sa nu aiba parte de opozitie.

Scorpionii au avant in munca si au o inima exaltata. Au chef, viziune, simt ca sunt in energie sa faca lucruri si asta le e de mare folos. Pot face acum lucruri pe care le-au tot amanat, le-au intarziat, le-au franat. Inca pot sa recupereze timpul sau sa se alinieze cu ce au inceput din timp.

Sagetatorii pot avea chef de gospodareala, sa isi puna lucrurile in ordine, pentru ei. Ii anunta pe cei din familie care sunt prioritatile lor. Unii isi gasesc o pasiune, altii isi resusciteaza o pasiune mai veche.

Capricornii sunt mai atenti la ce vor cei din jur. Pun mana pentru a sprijini, pentru a organiza. Sunt implicati in casa, discuta mult, discuta profund. Pot ajuta pe cineva foarte apropiat, in urma unor discutii lamuritoare.

Varsatorii sunt interesati de bani. Marte e in zona banilor, dar nu vor sa faca foarte mult efort. Discutii sunt multe cu cei din jur, cu colaboratorii lor si, cumva, sunt foarte lejeri. Lasa lucrurile sa curga.

Pestii au doua saptamani productive si se dibacesc intr-o anumita activitate, pe care o tot repeta pana devine foarte bine stapanita. Sunt mai talentati, au indarjire, curaj, o persistenta in a face lucruri pe care nu le-au mai facut. Inteleg din esecurile trecute cam cum e mai bine sa se mobilizeze in acest moment.

Sursa: romaniatv.net