Previziuni pentru anul 2018: Afla Horoscopul din 2018 pentru fiecare zodie !

33074

Horoscop 2018: Previziuni pentru zodia BERBEC

Cei aflati in zodia berbec vor avea un 2018 plin de energie si dinamism. Vor fi oportunitati , veti avea parte de experiente noi atat personal cat si profesional.  Planeta Marte, planeta ta, iti va oferi energia de care ai nevoie pentru a depasi momentele mia grele. Vei gasi multa inspiratie si avant. Va fi un an excelent 2018 pentru persoanele din Zodia berbec, dar bucurati-va pana atunci, de fiecare zi a lui 2017!

Horoscop 2018: Previziuni pentru zodia TAUR

Cei nascuti in zodia TAUR vor avea parte de provocari in 2018 – rabdarea si stabilitatea te vor influenta pozitiv in urmatorul an. Vei risca si vei lua decizii majore in viata ta. Vor aparea noi idei in aceasta perioada, idei care te vor ajuta sa iti construiesti visele. Nativii din Zodia Taur vor avea un an 2018 foarte bun, dar sa ne bucuram de vara lui 2017, construind un viitor frumos si stabil!

Horoscop 2018: Previziuni pentru zodia GEMENI
[sociallocker]
Anul 2018 va aduce multe schimbari si in viata personala a Gemenilor. Perioade lungi de asteptare si proiectele personale vor incepe sa prinda forma in anul ce vine. Ambitiile si ideile tale vor avea in sfarsit o forma. In ultimii ani, ti-ai testat foarte mult asteptarile de la viata. Va fi un an in care vei simti nevoia sa te linsitesti, sa te asezi. Anul 2018 se anunta foarte promitator mai ales in materie de finante.

Horoscop 2018: Previziuni pentru zodia RAC

In anul 2018, racilor le este promisa o noua sursa de energie si vigoare. Pozitiile planetare ale acestui an te vor ajuta pe sa iti restabilesti prioritatile si dorintele pentru viata. Vei reusi sa suporti anumite probleme care apar, cu o noua abordare si forta. Vei cunoaste oameni noi si prieteni noi, poate un nou partener de viata. Contrar naturii tale stabile, vei ave uneori tendinta de a lua decizii cam imediate, din cauza lui influentei lui Marte si a lui Neptun.

Horoscop 2018: Previziuni pentru zodia LEU

In anul 2018 va fi bogat in oprtunitati si pentru cei din Zodia Leu. Vei gasi mult mai usor solutii la problemele ce se ivesc. Aceasta este o perioada importanta, cand va trebui sa gasesti cele mai intelepete alegeri. Persoanele nascute in Zodia Leu vor fi provocate sa isi pastreze echilibrul emotional pentru a face cele mai bune si intelepte alegeri. Anul 2018 va fi anul cand vei gasi raspunsuri pe care le cautai de multa vreme.

Horoscop 2018: Previziuni pentru zodia FECIOARA

In anul 2018 vor fi schimbari majore pentru tine. Atat in viata personala cat si in cea profesionala. De asemenea, in ceea ce le priveste pe fecioare, creativitatea lor se va manifesta la cote maxime, aducand noi si noi oportunitati si experiente de viata. Veti fi provocati in a va arata deschiderea fata de oameni; veti primi provocarea de a va deschide mai mult inima si disponibilitatea fata de ceilalti.

Horoscop 2018: Previziuni pentru zodia BALANTA

Anul 2018 prezinta un desen planetar bun pentru persoanele nascute in Zodia balantei. Daca esti balanta, in anul 2018 vei incerca sa acumulezi toate energiile tale pentru marile teluri ale vietii. Creativitatea ta se va manifesta din plin si te va ajuta in acest sens. Anul 2018 iti va provoca capacitatea de a diferentia intre realitate si imaginatie, vei fi provocata sa accecpti si lucrurile mai putin placute din viata ta. Dar bucura-te de toate darurile lui 2017, pana sa experimentezi provocarile viitoare.
Horoscop 2018: Previziuni pentru zodia SCORPION

In anul lui 2018, persoanele nascute in Zodia Scorpion vor privi cu mult mai mult realism provocarile vietii. Viata lor profesionala si personala va lua noi dimensiuni. In 2018, daca esti Scorpion, uneori ai putea simti ca nu reusesti sa imbini cu succes cele doua aspecte ale vietii. Dar cu inteligenta emotionala, vei reusi sa gasesti echilibrul. Vor exista anumite schimbari in viata ta, dar trebuie sa le privesti intr-o lumina pozitiva, iar nu negativa.

Horoscop 2018: Previziuni pentru zodia SAGETATOR

In anul 2018, planetele te vor ajuta s aai mai multa incerdere in abilitatile si farmecul tau unic. Vei reusi sa iei cu mai multa usurinta ceea ce are viata de oferit, decat in anii precedenti. Totul se insenineaza si isi gaseste calea. Este important sa nu lasi ca pesimismul sa te copleseasca. Deseenul astrelor, pentru cei din Zodia Sagetator, ii favorizeaza in zona financiara. Deci se anunta vesti bune pentru proiectele viitoare, pentru anul 2018!

Horoscop 2018: Previziuni pentru zodia CAPRICORN

Anul 2018 se anunta a fi unul provocator pentru persoanele din Zodia Capricorn. Ele vor munci mult si isi vor dezvolta abilitatile innascute. Au ambitii mari care isi vor gasi implinirea. Este nevoie doar de putin mai mult curaj pentru persoanele din aceasta zodie de pamant – curajul de a iesi din zona lor de confort si de a descoperi noul. Anul 2018 te va sprijini in directia manifestarii visurilor tale, iar totul deja a inceput, odata cu manifestarea astrologica a lui 2017.
Horoscop 2018: Previziuni pentru zodia VARSATOR

In 2018, vei simti o presiune crescuta asupra ta., din partea tuturor, dar cel mai important este sa iti asculti vocea interioara. Provocarea lui 2018 este aceea de a te exprima pe tine insutri cu mai multa lejeritate si incredere in ceea ce esti. Astfel se vor deschide noi portite, noi oportunitati catre un viitor asa cum ti-l doresti. Jupiter va fi acolo pentru a te ajuta sa iti duci la implinire visurile si ambitiile. Saturn te va ajuta in ceea ce priveste creativitatea si talentele tale multiple, care se vor manifesta la cote maxime.

Horoscop 2018: Previziuni pentru zodia PESTI

Anul 2018 va veni cu cerinte noi pentru persoanele din Zodia Pesti. Vor simti la randul lor o anume presiune. Pesti se vor simti mai determinati si mai ambitiosi. Vor simti ca nimic nu le sta in cale si contrar firii lor mai degraba romantice, vor actiona uneori cu mult curaj si asertivitate. Anul 2018 va fi despre auto-descoperire si dezvoltare la nivel personal si profesional. Anul 2018 va fi un an in care vor gasi suportul mult – dorit in cineva drag, care sa ii inteleaga si aprecieze pentru tot ceea ce sunt.

[/sociallocker]