REVELION de vis pentru 4 zodii. Vor avea o noapte ca-n povesti

26507

Trecerea dintre ani va fi minunata pentru Tauri, Varsatori, Sagetatori si Capricorni. Acestia vor avea o noapte magica, in care isi stabilesc rezolutii clare, sincere si palpabile pentru urmatorul an.

Taur Multe evenimente il vor inalta si il vor face sa se simta extraordinar. Fara indoiala, Revelionul va fi plin de vibratii bune. Taurul va dori sa traiasca un sfarsit de an sub semnul noutatii. Va alunga legaturile toxice de la cei din jur si va duce o viata de zi cu zi mai simpla. Daca acest semn de pamant are succes in ultimele zile ale lunii decembrie este pentru ca va primi un bonus semnificativ ca recompensa pentru eforturile sale. Totodata, va dori sa-si largeasca orizonturile si probabil va intalni o persoana care ii va face inima sa bata cu putere.

Varsator Varsatorul intra intr-o perioada de liniste, dupa cativa ani de prabusire. Cei care au o dispozitie instabila vor fi din ce in ce mai calmi. Daca are toate sansele sa zambeasca de Revelion este pentru ca probabil va intalni un prieten foarte drag pe care nu il mai vazuse de mult timp. Aceasta reuniune va fi magica. Starea de spirit a Varsatorului va fi intr-o forma buna, spre incantarea celor dragi din jurul lui.

Sagetator In ultimele zile ale anului, Sagetatorii se vor reconecta cu natura si le va face cel mai mare bine. Zilele lui vor fi pline de surprize frumoase si va trebui sa-si puna inhibitiile in uitare. Conform horoscopului, este foarte posibil ca el sa intalneasca un suflet pereche in aceasta perioada. Daca inima lui este deja luata, partenerul sau va face o cerere pe care nu o poate refuza. Mai mult decat atat, retrogradarea lui Uranus in Taur va aduce incapatanare si calm pentru a-si indeplini visele.

Capricorn Imbratisezi dezordinea facand-o mai dezordonata. Sezonul zilei de nastere poate sa fi fost o plimbare emotionanta ca si cu un „roller coaster”. Te-ai scufundat intr-o evaluare profunda a ta si ti-ai amintit cine esti si ceea ce meriti. In ajunul Anului nou vei renunta la frica si indoiala care te impiedica sa cultivi iubirea de sine care te protejeaza si te inspira. Odata ce ceasul va bate la 12 fix noaptea, persoana pe care esti gata sa o imbratisezi esti tu, si asta ca sa iti fie clar ca tu vei fi intotdeauna cea mai mare dragoste din viata ta. Iar anul 2023 va fi cel in care anunti aceasta iubire intregii lumi.