Sanse de a te imbogati si varsta apogeului financiar, in functie de zodie

358

BERBEC

Berbecii se afla in topul zodiilor, atunci cand vine vorba de bani. Apogeul vine destul de greu – dupa multa munca, in jurul varstei de de 40 de ani. Dupa aceasta varsta, berbecii fie isi mentin situatia materiala fi intra intr-un declin usor/

TAUR

Taurii nu prea au noroc la bani in prima parte a vietii. Dorinta lor de imbogatire este foarte mare si sunt dispusi la orice sacrificiu pentru a deveni bogati. Spre 35 de ani, berbecii ating primul prag al apogeului financiar.

GEMENI

Gemenii au sanse nenumarate de a se imbogati pe perioada vietii. Pe unele le folosesc in acest sens iar pe altele nu prea le exploateaza. Oricum ar fi, nativii acestei zodii pot sa spuna sincer rareori ca nu au bani, fiind foarte buni in a-i produce. Apogeul lor financiar vine in jurul varstei de 45 de ani iar dupa aceea sunt sanse mari sa ramana bogati.

RAC

Racii nu au sanse foarte mari sa se imbogateasca pe parcursul vietii. Nu reusesc sa puna bani deoparte oricat de mult ar incerca insa majoritatea nativilor au norocul de a se fi nascut in familii instarite. Poate si de aceea reusesc cu greu sa adune bani multi ir apogeul lor financiar vine la o varsta frageda, in jur de 25 de ani.

LEU

Leii fie se imbogatesc nespus de mult pe parcursul vietii fie duc o viata normala si echilibrata. Doar acei nativi care pun cu adevarat valoare pe bani au sanse mari sa se imbogateasca, acestia atingand apogeul financiar destul de tarziu, in jurul varstei de 50 de ani. Ceilalti nativi se multumesc cu ce au si ating apogeul financiar in jurul varstei de 30 de ani.

FECIOARA

Obisnuite sa munceasca mult, Fecioarele evolueaza treptat dar sigur pe scara finantelor. Astfel, pe parcursul vietii, au sanse foarte mari sa se imbogateasca insa doar prin munca. De aceea apogeul financiar va fi atins la o varsta de aproximativ 40 de ani. In mod interesant, daca opartenerul de viata este din zodia Gemeni, Fecioarele vor avea perioade in care finantele lor vor spori periodic.

BALANTA

Balantele iubesc banii iar acest lucru face ca sansele lor de a se imbogati sa creasca de la an la an. Tocmai de aceea nu pot avea un varf din punct de vedere financiar, avand in vedere ca intreaga viata vor incerca sa facadin ce in ce mai multi bani si vor si reusi.

SCORPION

Dupa varsta de 25 de ani, Scorpionii isi dau seama ca, de fapt, nu pun atat de mult pret pe bani cum credeau. Asa ca vor incepe sa se orienteze catre alte lucruri in viata, pe care le considera mai importante. Astfel, vor atinge apogeul financiar in jurul varstei de 30 de ani urmand ca mai apoi sa mentina venituri constante.

SAGETATOR

Sagetatorii au toate sansele sa se imbogateasca, din noroc, in prima parte a vietii. Asadar apogeul financiar poate fi atins pana in varsta de 30 de ani, urmand ca mai apoi sa se bucure de viata si sa cheltuiasca in nestire.

CAPRICORN

Capricornii sunt obisnuiti sa munceasca mult pentru ceea ce au. Asa ca se vor zbate destul de mult sa obtina banii pe care si-i doresc pe parcursul vietii. Acest lucru insa nu ii va afecta in mod negativ, vor atinge apogeul financiar in jurul varstei de 40 de ani iar sansele de a se imbogati cresc sporit dupa varsta de 30 de ani.

PESTI

Pestii iubesc sa aiba bani! Au noroc de cele mai multe ori sa se nasca in familii instarite si sa inteleaga care este adevarata valoare a banului. Astfel, sansele lor de a se imbogati sunt sporite pe parcursul intregii vieti. Faptul ca isi doresc mereu mai mult nu face decat sa intarzie apogeul lor financiar, care va veni in jurul varstei de 50 de ani.

VARSATOR

La fel ca si in cazul Fecioarelor, Varsatorii se vor imbogatii daca vor face casa cu un nativ din zodia Gemeni. Combinatia cu nativul din gemeni aduce stabilitate in viata sufleteasca a Varsatorului si il face sa se gandeasca serios la evolutie. Astfel, ajunge sa faca din cein ce mai multi bani si sa atinga apogeul financiar destul de repede, in jurul varstei de 35 de ani. In cazuul in care nu are un Geaman alaturi, nativul din Varsator are sanse de a se imbogati destul de mici, atingand apogeul financiar dupa 50 de ani.