Sarbatori cu BANI pentru 3 zodii. Au parte de o perioada prospera

14824

Fecioara In ceea ce priveste veniturile sau resursele inainte de venirea sarbatorilor, Fecioarele sunt norocoase. Afla ca te poti bucura de bonusuri, prime sau cadouri spre finalul lunii, pe care le poti folosi pentru a-i surprinde pe cei dragi cu cadourile mult dorite. Totusi, incearca sa ai grija la discutiile importante de la locul de munca. Pentru ca Marte este in continuare retrograd, ar fi bine sa le amani.

Sagetator In cazul Sagetatorilor, totul este despre bani in luna decembrie, inclusiv de sarbatori. O sa cheltui mult, o sa platesti facturi si diverse impozite, dar incepi si sa fii generos cu toata lumea. Vestea buna este ca o sa ai suficiente resurse financiare pe final de an. Inainte de sarbatori, vrei ca toti cei dragi sa primeasca de la tine un cadou pe care sa nu-l uite prea curand. De pe 21 decembrie, o sa fii cel mai cheltuitor si nici nu-ti dai seama de asta. Desigur, este posibil sa devii si foarte zgarcit, dar asta depinde si de cei din jurul tau. Este un moment bun sa te gandesti la bani pentru vacante, dar incearca sa nu cheltui sume mari pe lucruri prea extravagante. Este posibil sa regreti la inceputul lui 2023.

Pesti Decembrie este o luna interesanta pentru bani. Jupiter este cea care isi indreapta atentia catre casa banilor, asa ca te asteapta o perioada abundenta din acest punct de vedere. Incearca sa profiti de aceste avantaje financiare si, de ce nu, bucura-i pe cei din jurul tau, cu mici atentii. Odata cu apropierea de sarbatori, iti vei da seama ca familia este cea care conteaza cu adevarat, asa ca incearca sa nu faci din locul de munca o prioritate.