SATURN în opoziție cu SOARELE astăzi, 2 august. Ne încearcă stări și sentimente ciudate.

269

Pe 2 august, puternicul Leu împarte opoziția cu Saturn (retrograd în Vărsător). În aceste zile este posibi să avem stări și sentimente ciudate – parcă nu suntem văzuți de oamenii din jurul nostru în felul în care ne dorim noi. De asemenea, încrederea în noi poate fi la un nivel scăzut, îndemnându-ne să ne reevaluăm și să creăm o relație adevărată cu noi înșine.

Cand Soarele este in opozitie cu Saturn, atunci el risca sa aiba o pozitie mai nefericita si sa prinda o vreme in care isi poate slabi natura ori chiar caracterul, acesta fiind tot mai vulnerabil, ceea ce aduce o tristete mare in viata. Nativii vor fi oarecum limitati si stramtorati, chiar incapabili sa isi indeplineasca toate ambitiile, mai ales pentru ca apare o interferenta la cei mai batrani sau efectiv nu se ivesc oportunitati.

Aici apar si obstacole, intarzieri, toate vor deranja progresul, vor incetini planurile, sanatatea devine afectata de o serie de factori exteriori si interiori, trebuie evitat frigul, trebuie imbunatatita natura morala si odata cu reglementarea acesteia se va imbunatati si starea generala, in care intra desigur si cea financiara. Nativii ar face bine sa lase egoismul la o parte din viata lor, sa renunte la gelozie si la toate dusmaniile pe care le pot purta in suflet.

Cum sunt influentate zodiile de acest eveniment astrologic:

Berbec – se anunță certuri destul de grave cu cei dragi. Trebuie să înțelegi, însă, că nu poți controla acțiunile celorlalți și că nu ești în măsură să spui nimănui ce să facă, pentru că e dreptul fiecăruia să aleagă.

Taur – este o zi a surprizelor pe plan sentimental. Persoana de lângă tine va fi foarte afectivă și îți va arăta ce simte cu adevărat pentru tine, lucru ce te va face să te bucuri de tot ce ați realizat împreună până acum.

Gemeni – În perioada aceasta ești foarte sensibil și ai nevoie de cineva care să fie lângă tine. Chiar dacă nu recunoști, îți lipsește afecțiunea și ți-ai dori să ai lângă tine pe cineva care să te înțeleagă și cu care să-ți petreci timpul.

VOROPCHIEVICI: Horoscopul runelor pentru saptamana 2-8 AUGUST. Previziuni astrologice pentru toate zodiile.

Racii – se simt singuri și asta se vede în comportamentul lor din ce în ce mai mult. Își doresc un partener cu care poți începe o relație și au nevoie de afecțiune, pentru că au avut o perioadă grea în viața lor.

Leu – Se anunță o zi cu multe surprize pentru nativii din zodia Leu. Dacă ești implicat într-o relație de ceva vreme, sunt șanse mari să se aducă în discuție căsătoria chiar astăzi și să se facă planuri în acest sens.

Fecioară – Nu intra în dispute care nu te privesc și evită cât de mult poți să te cerți cu cei din jur, pentru că nu stai prea bine la capitolul comunicare. Mesajele pe care le transmiți nu vor ajunge așa cum trebuie, ci vor fi distorsionate.

Balanță – Ești energic astăzi și este un lucru foarte bun, dar nu prea ai chef de muncă. Ai energie, dar parcă ai vrea mai mult să te plimbi, să te relaxezi, să faci ceva distractiv, deși este o zi de luni foarte aglomerată la serviciu.

Scorpion – Te vei confrunta cu ceva dispute încă de dimineață, dar spre seară le vei rezolva. Ai nevoie doar de cineva cu care să te sfătuiești, care să îți spună ce ar trebui să faci în situația în care te regăsești acum.

Săgetător – Cei dragi vă caută compania, dar voi nu prea puteți să le-o oferiți, pentru că sunteți ocupați. Ați vrea să fiți mai apropiați de ei, dar încă nu știți ce să faceți ca să vă gestionați timpul așa cum trebuie.

Capricorn – Trăiți o iubire care nu vă face deloc bine. De fapt, nici măcar nu este dragoste, ci o iluzie cu care v-ați obișnuit și de care nu scăpați de teama de a rămâne singur. Luați rapid o decizie, pentru că aveți de pierdut.

Vărsător – Este posibil să nu îți convină multe astăzi, dar nu îți folosește la nimic să fii arogant și posomorât. Cei din jur vor observa atitudinea voastră și se vor îndepărta. Unele planuri ar putea rămâne nerezolvate dacă nu sunteți atent.

Pești – Nu ai chef de nimic zilele acestea, dar mai ales azi. Asta nu înseamnă că lucrurile nu vor fi interesante, ci doar că nu ești tu capabil să faci ceva ca să te distrezi. S-au acumulat multe și acum vrei o pauză de la tot.

Surse:
fresh24.ro
kudik.ro