Cu cine se potrivesc cel mai bine Scorpionii?

493

TREI zodii cu care Scorpionii au o relatie de iubire armonioasa

Un scorpion iti va arata ce inseamna dragostea adevarata.

1. Scorpion – Rac

Este relația ce beneficiază de compatibilitate maximă, în special dacă femeia e în zodia Scorpionului. Aceasta este sigură pe ea și poate oferi stabilitate unui Rac nesigur, dar și Racul contribuie la relație prin loialitate.
Ambii nativi iau foarte in serios relatia, daca hotarasc sa se implice. Trateaza lucrurile ce tin de suflet cu multa intensitate si iubire. Sunt persoane foarte romantice, isi doresc si fac tot posibilul sa aiba cat mai multa dragoste in viata lor. Odata inceputa o relatie, se dedica acesteia cu multa pasiune si sunt interesati sa mentina o relatie de lunga durata.

2. Scorpion – Scorpion

Se cunosc cel mai bine fiind din aceeași zodie, prin urmare nu au probleme de adaptare. Poate interveni rutina având în vedere ca se comportă la fel si isi stiu reactiile in diverse situatii. Cu toate acestea, se simt increzători daca au alaturi tot un Scorpion. O relatie intre doi Scorpioni este extrem de intensa si se sustin reciproc, iar rezultatul final este o pereche foarte stabila din punct de vedere sentimental.
Scorpionii sunt creativi, au spirit de aventura, trasaturi care isi fac resimtita prezenta in stilul de viata.
Cuplul Scorpion-Scorpion trebuie sa depaseasca probleme legate de gelozie, posesivitate, suspiciune. Scorpionul ofera, dar si cere loialitate neconditionata.

3. Scorpion – Pești

Este o relatie potrivita pentru ambii. Au personalități puternice, deci relatia este pasionala, fiind numita “bomba sexy a zodiacului”. Este posibil sa apara mici discutii in contradictoriu uneori, Scorpionii sunt nativi gelosi, însă lucrurile merg bine în general.
Atasamentul dintre Pesti si Scorpion se manifesta foarte frumos, este profund, si duce la stabilirea unei legaturi ce poate dura o viata.
Problemele tind sa apara in cazul in care Scorpionul isi scoate la suprafata posesivitatea si gelozia. Totusi, Pestii sunt iubitori si foarte generosi si au toata dotarea necesara pentru a topi inima Scorpionului.