10 secrete ale zodiilor de apa – RAC, SCORPION si PESTI

691

Elementul APA este asociat cu zodiile Rac, Scorpion si Pesti. Zodiile de Apa sunt cele mai emotive si sensibile deoarece apa reprezinta nivelul emotional, universul sufletului, dorintele, sentimentele si dragostea.

Care sunt cele ZECE secrete ale semnelor de apa?

Cele trei zodii de apa sunt cunoscute pentru atentia asupra detaliilor si pentru instinctele lor ascutite atunci cand vine vorba de a cerceta oameni si situatii. Ele sunt ghidate de instinct si pot simti daca intentiile unei persoane sunt onorabile sau nu doar prin analizarea limbajului corporal si a comportamentului lor general. Ca un rau care umple fiecare fisura din calea sa, semnele de apa acopera fiecare detaliu si, adesea, gasesc lucruri pe care altii le pierd.

Zodiile de Apa sunt capabile de sentimente profunde si ofera totul in dragoste, daca gasesc din tinerete partenerul potrivit. Visatori, optimisti si increzatori, nativii de Apa sunt deschisi sa incerce o relatie, chiar daca nu se simt in largul lor, dar simt ca vor avea parte de iubire.

Toti nativii care apartin zodiilor de apa au un efect special asupra celor din jurul lor. Reusesc sa calmeze spiritele incinse, sau sa le inflameze pe cele linistite. De regula prima varianata este cea mai des intalnita.

Uneori, aceste zodii ar putea parea retrase sau timide, insa adevarul este ca sunt adanc pierdute in ganduri. Ele se trezesc in aceasta situatie si nu pot face nimic in privinta ei. Pentru ca sunt predispuse sa analizeze absolut tot, ele isi complica de multe ori viata singure. Au prostul obicei de a inventa probleme si obstacole in mintea lor, care de fapt nu exista.

Departe de a fi oameni perfecti, nativii zodiilor de apa sunt foarte capriciosi, schimbatori si deseori radicali in atitudine. Excesele de atitudine ii macina, le regreta si ii fac sa se simta rusinati. Cu toate acestea nu le vor recunoaste niciodata.

Aceste zodii nu au nevoie de prea multe in viata pentru a fi fericite. Atat timp cat se afla in jurul grupului lor si au oameni cu care se pot conecta la un nivel profund, atunci ele vor fi multumite. Ele nu iubesc nimic altceva decat sa-si vada prietenii si familia fericiti si sunt dispuse sa faca sacrificii mari pentru a aduce zambetul pe fata celor dragi.

Zodiile de apa sunt schimbatoare, pasionale, desi adesea par calme la suprafata. Ca si in cazul marilor si oceanelor, nativii aflati sub semnul apei pot fi calmi si stralucitori, zbuciumati si tulburi, sau visatori si plini de inspiratie.

Toti nativii din zodiile de apa au o mare capacitate de a-i manipula pe oameni si o fac fara sa aiba retinerei fata de modul in care isi aplica strategia. Pot fi delicati si subtili sau pot actiona in forta.

Zodiile de apa au o latura foarte privata si misterioasa. Lor nu le place sa puna cartile pe masa dintr-o data. Sunt cunoscute pentru faptul ca sunt precaute, mai ales cand se afla in jurul unor persoane pe care nu le cunosc. Din cand in cand, ele au nevoie de spatiu pentru a se gandi si pentru a se relaxa. Cat de mult si-ar iubi prietenii si familia, ele au nevoie de momente in care sa stea singure.

Daca exista un lucru care sa fie sigur despre aceste zodii, acela ar fi ca ele au un mod unic de a privi lumea. Aceasta perspectiva plus imaginatia lor vie le impinge adesea spre o cariera de scriitor, muzician sau oricare alta care implica creativitate. Sunt niste visatoare absolute ale caror idei nu sunt limitate de reguli sau conventii complicate.