Cum să-i afli secretele, în funcţie de zodia lui

1613

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Pentru că este foarte atent la detalii, bărbatul din zodia fecioarei are capacitatea de a-şi ascunde secretele cu mare iscusinţă. Le poţi afla însă dacă îi spui ce ai tu pe suflet şi dacă îl faci să înţeleagă că nu ai nimic de ascuns. Această încredere pe care i-o oferi îl va determina să se destăinuie la rândul său.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Bărbatul din zodia balanţei nu este prea eficient în păstrarea propriilor sale secrete. Îi scapă detalii importante, mai ales în clipele de vulnerabilitate emoţională. Important este să-l asculţi cu atenţie atunci când îţi povesteşte ceva cu pasiune, iar indiciile te vor duce treptat spre secretele lui.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Când vine vorba de secrete, bărbatul din zodia scorpionului este un adevărat as. Acesta este domeniul său de rezistenţă. Ştie cum să afle secretele altora şi cum să le păzească extrem de bine pe ale lui. Îţi va fi foarte dificil să le descoperi şi de obicei numai atunci când este el dispus să le împărtăşească cu tine.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă iubitul tău din zodia săgetătorului are un secret pe care vrei să-l afli, tot ce trebuie să faci este să aştepţi. Nu-l întreba direct imediat ce ai unele bănuieli, pentru că atunci va fi foarte prudent. Aşteaptă însă să se relaxeze, şi cu siguranţă va face greşeli care te vor ajuta să înţelegi despre ce este vorba.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nativul din zodia capricornului este foarte afectat de propriile sale secrete. Le simte ca pe o adevărată greutate de care vrea să scape cu orice preţ. De aceea, tot ce trebuie să faci este să-l ajuţi să scape de această presiune. Fă-l să înţeleagă că ţie îţi poate spune orice, fără teama că ar putea fi judecat sau criticat.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul din zodia Vărsătorului poate avea destul de multe secrete, care îl fac să inventeze multe minciuni. Îşi foloseşte imaginaţia foarte bogată pentru a-şi acoperi urmele. Şi ca să scape de apăsarea propriului său scenariu elaborat, este posibil să-şi spună oful în faţă unui prieten apropiat. Iar dacă vrei să-i afli secretele, acest prieten este cheia rezolvării.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Secretele fac parte zilnic din viaţa nativului din peşti. Are multe de ascuns, deşi de cele mai multe ori nici el nu înţelege de ce le ascunde. Teama de a nu fi perceput într-un mod greşit îl face să aibă multe secrete. Iar ca să le afli, trebuie să intri în sufletul lui. Discuţiile intime, revelatoare pe care le aveţi din când în când te ajută să afli acele secrete care îl frământă. Este important să existe acea conexiune dintre voi care să-l încurajeze să spună tot ce are pe suflet.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din zodia berbecului nu se pricepe prea bine să păstreze secrete. Iar dacă secretul lui este ceva de care este mândru, dar nu trebuie să afli tu, atunci cu siguranţă prietenii lui ştiu despre ce este vorba. Se laudă mult, iar această slăbiciune a lui te ajută să-i afli secretele.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru că bărbatul din zodia taurului este foarte discret, îţi va fi greu să-i afli secretele. Dar nu imposibil. Cea mai bună soluţie este să-l tragi de limbă în momentele lui de relaxare maximă, când se bucură de ceea ce îi place cel mai mult. Îl poţi răsfăţa cu o cină delicioasă şi un pahar cu vin, pentru ca apoi să-l „descoşi” fără să realizeze.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din gemeni nu este cel mai potrivit om când vine vorba de păstrat secrete. Şi nici măcar nu este cazul să-ţi dai silinţa pentru a afla ce îţi ascunde. Cu siguranţă vei avea curând parte de o mărturisire. De asemenea, are tendinţa de a spune tot când este nervos, iar dacă îi pui întrebări delicate în astfel de momente, îi vei afla secretele asunse adânc.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Iubitul tău din zodia racului poate fi de-a dreptul torturat de propriile secrete. Simte nevoia să-ţi spună tot ce are pe suflet, dar nu are curaj s-o facă. De aceea, dacă vrei să afli ce-ţi ascunde, trebuie să-i aminteşti din când în când că ţie îţi poate spune orice. Iar dacă adopţi o atitudine tolerantă şi relaxată, cu siguranţă se va destăinui.

Leu (22 iulie – 22 august)

Dacă vrei să afli secretele iubitului tău din zodia leului trebuie să ştii că ai nevoie de multă răbdare. Este foarte hotărât să-şi protejeze secretele cu orice preţ. Iar dacă vrei să le afli, ar fi indicat să nu ştie şi el asta. Numai ideea că vrei să depăşeşti acea graniţă l-ar putea enervea foarte tare. De obicei, prietenii apropiaţi îi ştiu secretele, iar tu va trebui să te împrieteneşti la rândul tău cu ei pentru a le afla.