10 secrete ale zodiilor de aer – GEMENI, BALANTA, VARSATOR

1083

Aerul reprezinta nivelul intelectual, mental, conceptele, nazuintele si visurile. Zodiile de Aer sunt cele mai cerebrale. Semnele guvernate de AER sunt Gemenii, Balantele si Varsatorii.

Care sunt cele ZECE secrete ale semnelor de AER?

Curiosi, avizi de noutati si informatii, nativii cu semn de Aer traiesc mai degraba intr-un univers abstract, decat intr-o lume practica. Sunt primii care adera la idei inovatoare si adora sa discute despre concepte moderne, sa analizeze lucrurile pe toate partile.

Zodiile de Aer sunt extrem de prietenoase si adora sa se afle in jurul oamenilor. Pentru ei relatiile sociale sunt cele mai importante lucruri pe care le pot avea.

Zodiile de Aer iubesc sa analizeze si sa intoarca totul pe toate fetele, sa avanseze teorii, sa le testeze prin multe experimente si sa sintetizeze concluzii pertinente. De obicei, daca ai vreo dilema, prezinta totul unui prieten dintr-o zodie de Aer si uita-te la minunatul proces de gandire cu voce tare prin care ti-o rezolva.

Zodiilor de Aer place la nebunie sa comunice cu cei din jur. Cand nu sunt angajate in discutii antrenante, isi petrec timpul meditand. Acesti nativi sunt surprinsi deseori visand cu ochii deschisi la tot felul de idei si concepte.

Nativii cu semn de Aer sunt atragatori si au un sarm anume pentru sexul opus, chiar daca nu sunt neaparat cei mai frumosi din punct de vedere fizic. Conversatiile lor inteligente, ideile ingenioase si indrazneala lor, istetimea care ii caracterizeaza ii fac sa fie persoane foarte placute in orice mediu si sa atraga imediat atentia. De aceea, zodiile de Aer sunt printre cele mai cuceritoare zodii si printre cele care flirteaza cel mai mult.

Alerti si mereu pe faza, zodiile de Aer au tendinta sa prezinte lumea in culori foarte interesante, poate si datorita inclinarii lor spre explicatii si intelegerea prin experiment a lucrurilor si oamenilor din jur.

Zodiile de aer sunt lideri innascuti deoarece ei pot vedea lucrurile intr-un mod logic si rational, fara sa fie tulburati de emotii. Pot parea reci si insensibili, dar nu sunt asa. Ei au emotii, insa prefera sa le pastreze doar pentru ei si isi canalizeaza intreaga energie pe dezbaterea ideilor, pe realizari si informatii corecte.

Zodiile de aer au capacitatea de a ierta. Aceste persoane sunt cele mai iertatoare semne ale zodiacului deoarece ele pot face diferenta intre rautate pura si vorbe spuse la suparare. Ei isi dau seama ca, in momentele de emotie puternica, oamenii pot spune si face lucruri care ii ranesc pe ceilalti. Tocmai de aceea, ei iarta, nu tin ranchiuna si nu fac la fel!

Cand vine vorba de cariera, zodiile de aer nu sunt atat de interesate de partea materiala. Ele pun foarte mult accentul pe libertatea de exprimare si isi doresc sa lucreze intr-un mediu cat mai creativ. Singurul motiv pentru care isi doresc bani, este pentru a se putea aventura cat mai departe.

Desi sunt de obicei calmi si echilibrati, semnele de Aer pot sa devina din briza uragan daca ii superi. Adesea posesivi si gelosi, semnele de Aer trebuie sa fie lasate in pace atunci cand sunt furioase. Ca orice furtuna, supararea lor trece cand directia vantului se schimba.
Citeste intreaga stire: Zodiile de Aer. Caracteristici, trasaturi si relatiile cu alte zodii