10 secrete ale zodiilor de foc – BERBEC, LEU, SAGETATOR

1020

Semnele guvernate de Foc sunt Berbecul, Leul si Sagetatorul. Sunt guvernate de Marte, zeul razboiului si adesea il reprezinta cu mare aplomb. Nativii acestui semn pot fi recunoscuti de la distanta. Sunt impulsivi, uneori gata de atac, mereu in cautarea unei provocari, alegand actiunea mai presus de orice.

Care sunt cele ZECE secrete ale semnelor de foc?

Zodiile de Foc sunt puternice si dominante, ocupa mult spatiu cand intra intr-o incapere si nu aceepta sa fie ignorate. De fapt, carisma lor si felul in care pasesc sau se imbraca le face pe semnele de foc sa fie dificil de ignorat oricum.

Asertivi si curajosi, dar si curiosi si adesea impulsivi (de cate ori am auzit expresia ”te arunci cu capul inainte ca un berbec”), zodiile de foc nu se pot abtine sa nu fie in fruntea clasamentului. Daca nu exista un clasament, semnele de foc inventeaza unul, numai ca sa fie cei dintai si sa isi confirme valoarea si calitatile de lider.

Pe plan profesional se remarca intotdeuna determinarea, perseverenta si devotamentul fata de ceea ce-si doresc cu adevarat. Zodiile de foc vor cauta intotdeauna o cariera intr-un domeniu care sa le ofere posibilitatea de a urca intr-o ierarhie. Acestia isi doresc o cariera mai mult pentru puterea si responsabilitatea pe care functia le-o ofera. Banii sunt si ei un stimulent imporntant, insa, nu primordial in orientarea zodiilor de foc.

Nativii zodiilor de foc sunt persoane vesele, antrenante si capabile sa isi urmareasca interesul pana la capat, indiferent de impedimente. Sunt recunoscuti pentru ambitia si devotamentul lor, dar si pentru energia greu de stapanit uneori.

Exact ca Focul, pot fi ba calzi, sufletisti si promitatori, ba temperamentali, explozivi si rautaciosi. Sunt motorul cuplului pe care il formeaza si al familiei din care fac parte, placandu-le la nebunie sa ia cele mai importante decizii.

Daca ai vazut aceste zodii doar in momentele lor proaste, e posibil sa te lasi pacalit si sa crezi ca sunt extrem de arogante sau nepoliticoase. Cu toate acestea, persoanele apropiate stiu ca sub aceasta masca ele au o latura profund compasioonala si sunt fiinte foarte grijulii. Cei dragi se simt adesea foarte siguri si protejati in prezenta lor.

Zodiile de foc sunt de incredere, puternice, cinstite, sincere si loiale si aceste calitati nu sunt de neglijat, mai ales intr-o lume unde minciuna si oamenii condusi de interes se afirma tot mai mult.

Daca provoci o zodie de foc, ai face bine sa stii ca vei pierde negresit. Zodiile de foc sunt foarte competitive si devin chiar jucause si agresive daca le spui ca nu pot face ceva pe lumea asta.

Loiali dar egoisti, nativii din zodii de Foc sunt greu de oprit atunci cand iubesc. La fel de impulsivi si dedicati in dragoste ca si in orice alt aspect al vietii, Berbecii, Leii si Sagetatorii depun multe eforturi si consuma multa energie ca o relatie sa mearga bine.

Se spune ca zodiile de Foc sunt mereu indragostite. Lor le place sa iubeasca de dragul pasiunii. Relatiile lor sunt intense, pasionale si pline de surprize. Nativii din cele trei zodii de Foc ofera foarte mult in dragoste, dar asteapta si mai mult de la partenerii lor. Ei ofera pasiune, surprize si erotism intens, dar asteapta iubire neconditionata, fidelitate pe viata, dragoste intensa si daruire totala.