Semenele iti spun exact daca sunteti facuti unul pentru celalalt !

2838

1. Vorbiti asemanator

Un studiu recent demonstreaza ca folosind aceleasi cuvinte si expresii precum partenerul de viata, va face compatibili in relatie.

Dupa ce au urmarit 86 de cupluri si comportamentele lor de comunicare pe durata a 3 luni, cercetatorii au putut determina care dintre relatii vor continua sa functioneze si care se vor sfarsi in curand, in functie de cuvintele pe care le foloseau partenerii

Desigur, acest lucru nu inseamna ca adaptarea la vocabularul celui de langa tine iti va aduce fericirea vesnica, insa o compatibilitate naturala a lexicurilor voastre indica faptul ca sunteti potriviti unul pentru celalalt.

2. Chiar daca abia v-ati cunoscut, va simtiti de parca va stiti de mai demult

Daca simti ca poti sa ii spui absolut orice legat de tine si ca ii poti impartasi orice secret, inseamna atat ca esti foarte compatibila cu el in ceea ce priveste valorile dupa care va ghidati in viata, dar si ca ai foarte multa incredere in el.
Increderea este esentiala intr-o relatie, asa ca nu poti neglija acest aspect pozitiv al legaturii voastre. In plus, faptul ca ii poti spune orice este o dovada a faptului ca nu te vei simti niciodata limitata in exprimare de catre acest barbat si ca vei fi ferita de eventualele frustrari care ar putea surveni in cazul in care te-ai teme ca ti-ar judeca faptele si spusele.

3. Il impresionezi fara sa vrei

Daca esti foarte naturala in preajma lui si nici macar nu ti-a trecut prin cap ca ai putea sa ii atragi atentia facand eforturi supraomenesti, inseamna ca te simti foarte bine in compania lui si ca nu te constrange cu absolut nimic.

In plus, acesta este un semn ca aveti standarde asemanatoare si ca sunteti pe aceeasi lungime de unda in toate privintele, iar libertatea de exprimare este unul dintre cele mai bune lucruri care ti se pot intampla intr-o relatie.

4. Privirea reprezinta o metoda foarte buna de comunicare

Daca intuiti ce urmeaza sa spuneti sau va intelegeti din priviri, fara a fi nevoie sa va exprimati neaparat verbal, inseamna ca deja va cunoasteti foarte bine si ca ai inteles deja tiparul de functionare al iubitului tau si reciprocitatea acestui fapt va usureaza mult situatia.

5. Sunteti, inainte de toate, prieteni

Va sprijiniti unul pe celalalt indiferent de situatie si va gasiti mereu timpul necesar sa comunicati si sa faceti lucruri impreuna. Atunci cand va sincronizati si acordati in mod similar prioritate relatiei voastre si nevoilor celuilalt, relatia voastra are mari sanse sa evolueze si sa se materializeze intr-una durabila si stabila.

Sursa: ele.ro