SEMNUL VARSTEI. Despre provocarile si oportunitatile peste care dam in viata, cu Mihai VOROPCHIEVICI.

446

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, in emisiunea „Adevaruri Ascunse” de la Antena 3, despre semnul fiecarei varste si despre ce sanse si provocari intampinam in functie de acesta.

Adunam cifrele din varsta noastra si reducem la una singura. Daca avem 35 de ani, se aduna 3+5, iar semnul varstei va fi 8. 

Semnul cifrei 1 este anul aniversar. Iti da multa putere si te ajuta sa faci tot ceea ce iti doresti. Varsta 1 este foarte importanta ca sa accepti noi inceputuri si lucruri noi in viata ta. Deci, vine cu schimbare. Cu forta si putere launtrica.

Semnul cifrei 2 te poate purta catre redescoperirea de sine. Catre indeplinirea dorintelor inimii. Esti tu cu tine. Este un an dedicat vindecarii si explorarii. Cand ai 2, este un an in care incerci sa-ti vindeci sufletul. E ca o vindecare. Trebuie sa inchei toate socotelile cu trecutul. Este un an foarte greu, pentru ca te pune sa lucrezi tu cu tine. Tu cu tine sa discuti si unde trebuie sa aplici. E ca un tratament. Ai primit reteta.

Semnul cifrei 3. Este un an foarte frumos. Este despre frumusete. Femeile in general sunt supraadmirate si supracurtate. Sa aiba grija. Sunt super atragatoare doamnele. Sa fie naturale, pentru ca se vorbeste despre punerea in plin plan a dorintelor.

Semnul cifrei 4 ne ajuta sa ne conectam cu energiile noastre si sa credem mai mult in potentialul pe care il avem. Ne da stabilitate. Patru te mai scoate si din zona de confort. Vrei sa fii anost si sa traiesti in obscuritate? Ramai acolo. Dar nu e recomandat.

Semnul cifrei 5 este legat de gasirea fericirii personale. Trebuie sa te ocupi sa-ti gasesc un partener. Nu trebuie sa fii singur. Este posibil cand iti poti apropia pe cineva. Noi stam ascunsi si nu e bine. Succesul este de partea ta cu cifra 5. Anul 5 aduce schimbari in profesie.

Semnul cifrei 6 este un semn intens in care se invata multe lectii de viata. Si vei cunoaste foarte multi oameni care te vor impresiona. Intr-un asa an apar tot felul de nestiute si esti fascinat de asta. Este important sa-ti gestionezi resursele. Universul trimite semnale. Se va gasi un echilibru intre dragoste si cariera.

Semnul cifrei 7 este un semn al implinirii. Se gaseste adevaratul sens in viata. Da sens vietii. Cand ai aceasta vibratie, deja stii ca ai gasit ceva ce ti-ai dorit. Afli de ce esti pe acest taram. Mai afli si cum poti sa le fii oamenilor de folos.

Semnul cifrei 8 este anul prosperitatii. Este anul in care vei cunoaste cu adevarat succesul. Culegi roadele tuturor eforturilor. Aduce bani si abundenta. Vei fi subiectul celor din jur. Poti castiga si la loto. Trebuie sa si dai din bogatie, ca altfel ramai fara.

Semnul cifrei 9 este o cifra dinamica. Iti aduce multe evenimente si bune si rele. Aduce si factorul de neprevazut. Este si final de ciclu. Este un an extraordinar de important. Este varsta care face legatura dintre ce s-a terminat si te obliga la pregatirea pentru ciclul urmator. Viata fiecaruia ia o turnura palpitanta. Vin si pedepse karmice.”

La cifrele duble, totul se amplifica, pornind de la cifra simpla.

11, 22 sunt varste la care ai nevoie de ajutor de la cei din jur. Au incarcaturi foarte mari.

11 este varsta teribilismului.

22 o varsta a intelepciunii acumulate pana atunci.

33 este cifra de sacrificiu.

44 se compara cu dublul lui 4.

55 este un nou inceput.

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse