Soarele in BALANTA 2022 si ECHINOCTIUL de TOAMNA. Se deschide cel mai frumos capitol al vietii noastre!

341

Soarele intra in Balanta pe 22 septembrie, chiar de echinoctiul de toamna, cand ziua si noaptea sunt egale. Nu este de mirare ca echilibrul este foarte important pentru Balante.
Pana acum am privit mai mult in trecut decat inainte, insa lucrurile se schimba radical pentru noi. Universul ne sfatuieste sa ne pregatim emotional. Energiile se schimba radical cat Soarele intra in semnul echilibrat si plin de armonie al Balantei.

Cu alte cuvinte, Soarele in Balanta ne da oportunitatea de a ne alege prietenii pentru viitor, sau chiar un partener, perioada fiind una numai buna pentru a intoarce pagina si pentru a incepe relatii noi sau pentru a transforma o relatie veche in ceva concret, de viitor.

Iata ce te asteapta in urmatoarea perioada in functie de zodie:

Berbec O perioada foarte buna pentru relatiile de toate tipurile, romantice, sociale sau profesionale. Veti fi mai calmi si mai dispusi sa ajungeti la un compromis de dragul linistii si al echilibrului.

Taur Acest tranzit favorizeaza activitatile curente, profesionale, de serviciu. Atmosfera va fi placuta, echilibrata. Veti fi capabili sa aveti relatii publice armonioase, sa comunicati cu usurinta. De asemenea, sunt sustinute si activitatile legate de frumusete, arta, creativitate, precum si cele culinare. In schimb, activitatile repetitive sau cele care va vor limita libertatea de miscare va vor plictisi.

Gemeni Relatiile de dragoste sunt sustinute in mod special de prezenta Soarelui in Balanta, dar si activitatile educationale. Gemenii vor invata mai usor, vor fi perspicace, creativi si vor comunica armonios. Dragostea va fi cam superficiala, nu veti avea chef sa va legati acum intr-o relatie serioasa.

Rac Soarele in Balanta va lumineaza caminul si va ajuta sa creati o atmosfera pasnica, placuta, comunicarea va decurge fara probleme. Veti fi mai sociabili si dispusi sa primiti musafiri in caminul vostru.

Leu Relatiile publice, viata sociala vor deveni mai intense, mai dinamice. Soarele in Balanta va va ajuta sa va transmiteti mesajele cu claritate, dar si cu diplomatie.

Fecioara Veti cheltui banii cu lejeritate, pentru activitati recreative, pentru obiecte de infrumusetare a locuintei, pe piese vestimentare sau ale bunuri care pot contribui la imaginea voastra publica. Atentie la cheltuielile excesive. Veti avea in schimb abilitatea sa obtineti banii de care veti avea nevoie.

Balanta Energie optima pentru Balante, avand in vedere ca Soarele va fi in semnul vostru. Veti face planuri, proiecte, veti fi dinamici, veti avea intalniri si veti ajunge la acorduri amiabile. Veti reusi sa va faceti remarcati, dar nu este cazul sa va lasati dusi de val!

Scorpion O perioada in care agitatia prea mare a vietii v-ar putea tulbura linistea. Frivolitatile, activitatile superficiale nu vor fi pe placul vostru si veti simti nevoia sa va retrageti in coltul vostru. Veti aprecia in schimb faptul ca oamenii vor fi mai concilianti si vor ceda in fata vointei voastre.

Sagetator Soarele in Balanta va intensifica viata voastra sociala, veti fi mereu in miscare, intr-un grup de prieteni sau intr-o adunare numeroasa. Comunicarea, schimburile de idei si de informatii vor fi dinamice, fie in persoana fie la distanta, inclusiv cu strainatatea.

Capricorn Acest tranzit al Soarelui in semnul Balantei ii poate ajuta pe Capricorni in cariera, sa isi imbunatateasca imaginea prin comunicare si mai multa diplomatie. Asta chiar daca frivolitatile Balantei nu se potrivesc prea bine cu seriozitatea Capricornului, iar uneori se vor simti deranjati.

Varsator Varsatorii implicati in proiecte educationale, in colaborari internationale, precum si in lumea spiritualitatii si cea a justitiei vor fi ajutati de trecerea Soarelui prin semnul Balantei. Exprimarea lor va deveni mai fluenta, vor fi mai diplomati, mai principiali si vor jongla mai bine cu ideile.

Pesti O perioada buna pentru clarificarea, negocierea si aplanarea problemelor legate de finantele proprii, parteneriatele financiare sau mosteniri. Vor fi favorizate negocierea si obtinerea unor imprumuturi si incheierea de acorduri legate de datorii sau taxe. Relatiile de dragoste vor fi senine.

Sursa: tarotexpert.ro