Soarele in SCORPION 2022. Ce aduce NOU acest sezon pentru fiecare zodie!

273

Berbec Putere de influenta in crestere, pasiune fizica, secrete, lucruri ascunse, manipulari, dependentele de orice natura vor fi in crestere. Atentie la plasamentele financiare sau imprumuturile riscante. Puteti afla secrete legate de relatii intime ascunse sau acte, mosteniri sau bani ascunsi.

Taur Lupte pentru putere in cuplu, posibile manipulari in toate tipurile de parteneriate, tendinta de a-i manipula si folosi pe ceilalti in atingerea scopurilor personale, sentimente ascunse, banuieli, gelozie. Parte buna este ca veti fi puternici, ambitiosi, va veti putea impune punctele de vedere si proiectele.

Gemeni Ambitie, inteligenta, dorinta de afirmare la serviciu. Veti avea abilitatea sa va folositi de toate calitatile si parghiile avute la dispozitie pentru a va atinge obiectivele. Micile probleme de sanatate vor fi specifice Scorpionului.

Rac In dragoste veti evita flirturile, veti dori un partener, o relatie profunda, care sa dureze pe termen lung. Atractia sexuala va fi mare. Inteligenta va fi vie, activitatea mintala intensa, profunda.

Leu Partea buna este ca veti trata cu seriozitate problemele familiei, discutiile vor fi serioase, aplicate, profunde. Pot aparea lupte pentru putere sau tendinta de a va influenta sau manipula partenerul. Nu veti accepta refuzuri, pentru ca veti considera ca stiti cel mai bine ce este de facut.

Fecioara Putere mare de influenta si de afirmare in relatiile publice. Acestea vor avea loc pentru a rezolva probleme importante. Va veti impune cu autoritate, prin magnetismul personal si abilitatea de a influenta oamenii.

Balanta Soarele in Scorpion va influenta sectorul banilor obtinuti prin munca, in cazul Balantelor. Partea buna este forta mintala si ambitia de a reusi data de acest tranzit. Partea negativa este ca pasiunea si increderea prea mare va pot face sa uitati de riscuri.

Scorpion Prezenta Soarelui in propriul vostru semn va face ca nivelul de energie sa fie optim. Este momentul planurilor, al noilor inceputuri, al hotararii de a o lua de la capat. Nu uitati, ceea ce ganditi si decideti in preajma zilei de nastere determina atmosfera urmatoarelor 12 luni!

Sagetator Urmeaza o perioada de interiorizate, de analize intense, de posibile transformari spirituale. Este o perioada a pregatirilor, nu a actiunilor concrete. Activitatile mintale intense va vor pregati pentru actiunile pe care le veti initia dupa intrarea Soarelui in Sagatator.

Capricorn Relatiile sociale, cu prietenii vor fi mai rare, cu mai putine persoane, dar mai importante atat afectiv cat si practic. Veti evita socializarea de dragul socializarii, iar discutiile vor deveni mai serioase, mai aplicate. Veti avea puterea de a prelua conducerea grupului vostru, folosind si manipularea daca va fi cazul.

Varsator O perioada foarte buna din punct de vedere profesional, in care veti avea forta sa progresati in cariera. Urmatoarele saptamani vor fi favorabile datorita ambitiei, fortei interioare, inteligentei si abilitatii de care veti da dovada.

Pesti Sanse de progres in domeniul educatiei superioare, al spiritualitatii, al cercetarilor de orice fel, filozofice sau judiciare. Sunt sustinute activitatile care au legatura cu studiile stiintifice, justitia si relatiile cu strainatatea.

Sursa: tarotexpert.ro