Soarele in BERBEC 2022. Ce SCHIMBARI aduce acest sezon pentru fiecare zodie!

590

Din 20 martie Soarele a intrat in Berbec.

In toata aceasta perioada se va vorbi de o noua lume, o noua era, o noua viata pentru ca Berbecul este „deschizatorul de drumuri”, pionierul, initiatorul. Zodie cardinala, de foc, masculina, chiar prima la catalog, este zodia noilor inceputuri. Energia Berbecului este guvernata de Marte, zeul dorintei, zeul razboinic, al competitiei si al transformarii.

Dupa energia apoasa a Pestilor, cu totii vom simti o schimbare de atmosfera, o infierbantare a situatiei. Avem la dispozitie calitatile Berbecului: entuziasmul, vitalitatea, curajul, increderea, forta, energii pe care le putem folosi in favoarea noastra.

Berbec Intrarea Soarelui in semnul vostru marcheaza o perioada in care veti face planuri noi, veti lua decizii pentru urmatoarele 12 luni. Nu uitati ca ce ganditi si ce planuiti in preajma zilei voastre de nastere va avea o importanta mare pentru urmatoarul an!

Taur Taurii vor avea multe idei, vor face planuri noi, vor gandi mult. Urmatoarele saptamini vor fi dedicate mai degraba planurilor strategice, va trebui sa decideti ce trebuie sa faceti mai departe. Abia apoi veti trece la actiune, pentru a pune in practica ceea ce ati hotarat.

Gemeni Urmeaza cateva saptamani efervescente pentru Gemeni, care vor observa o intensificare a vietii lor sociale. Vor fi favorizate activitatile sociale si de grup. Optimismul si spiritul vostru de initiativa va da pe dinafara. Trebuie sa aveti grija sa nu va risipiti energia in prea multe directii si sa nu luati decizii intempestive. Si impulsivitatea va fi mai mare.

Rac Soarele in Berbec va contribui la atitudinea voastra mai ferma si mai ambitioasa in ceea ce priveste imaginea voastra publica, pozitia sociala si cariera. Veti actiona in forta, cu ambitie dar si cu mai multa impulsivitate. Veti dori sa va impuneti punctele de vedere. Gandirea va fi mai rapida, vorbirea mai repezita.

Leu Veti observa o nevoie de libertate si de miscare mai mare, veti dori sa aveti spiritul liber, gandirea va fi pe termen lung. Veti dori sa va extindeti orizontul prin acumularea de cunostinte diverse, dar si prin calatorii la distante mari, inclusiv in strainatate.

Fecioara In relatiile intime va creste intransigenta, nevoia de dominare si impulsivitatea, sentimentele pasionale vor fi amplificate. In problemele financiare veti lua problemele in mainile voastre. Posibile contracte cu institutii financiare.

Balanta In relatiile de cuplu sau in parteneriatele profesionale veti fi persoana care isi va asuma rolul de conducere. Veti adopta o atitudine conservatoare, de persoana care le stie pe toate. Rabdarea voastra va fi limitata. Sentimentele voastre vor fi insa sincere, curate.

Scorpion Mare ambitie in activitatile curente si in cele de serviciu. Veti dori sa aveti succes, sa dovediti ca puteti rezolva problemele repede si bine. Veti avea putere de munca, curaj, dorinta de a reusi. In privinta sanatatii, puteti avea accese de stres, de nervozitate, posibile probleme la nivelul capului, inclusiv accidente, sau o acutizare a unor probleme mai vechi.

Sagetator In relatiile romantice, pasiunea va fi la cote ridicate, toate sentimentele, pozitive sau negative, vor fi amplificate. Energia voastra mintala va fi mare, vor abunda ideile noi, inovatoare. Si energia fizica va fi mare, veti avea nevoie de activitati fizice in aer liber.

Capricorn Veti dori sau va trebui sa va asumati rolul de sef al familiei, veti rezolva probleme practice legate de casa si proprietati. Atitudinea voastra va fi destul de rigida, va veti impune punctele de vedere, nu veti accepta refuzuri.

Varsator In urmatoarele saptamani va avea loc o intensificare a relatiilor publice, cu rudele apropiate si cu persoane din anturajul vostru. Ideile voastre se vor succeda cu rapiditate, vorbirea va fi mai repezita, veti rezolva problemele rapid, drumurile scurte vor fi mai numeroase.

Pesti Veti avea tendinta sa cheltuiti bani pentru propria imagine, simtind nevoia sa va dovediti valoarea. Nu va lasati dominati de nevoia de a epata, de a asocia satisfactia voastra personala si autoaprecierea cu ceea ce cred altii despre voi si despre bunurile voastre.

Sursa: tarotexpert.ro