Soarele in careu cu SATURN. Cum se simte fiecare zodie

73

Pe data de 23 noiembrie, Universul ne surprinde cu un careu astral puternic: Soarele recent intrat in Sagetator face un careu cu Saturn din Pesti. Careul mai poarta si numele de cuadratura si este un aspect astrologic care se formeaza atunci cand doua planete se afla la o distanta de 90 de grade una fata de cealalta.

Acest careu ne indica tensiune sau probleme care trebuie sa fie depasite, dar si schimbari radicale care pot avea loc. Ne poate da planurile peste cap. Careul dintre Soare si Saturn poate sa insemne chiar un test al personalitatii si al caracterului nostru. Trebuie sa dam dovada de rabdare, de determinare dar si de o etica a muncii.

Iata cum sunt influentate zodiile:

Berbec Pentru Berbeci, aceasta cuadratura poate aduce provocari legate de cariera sau responsabilitati. Este important sa va gestionati eficient timpul si sa va concentrati pe obiectivele cheie. Atentie la relatiile profesionale.

Taur Taurii pot simti presiune in sfera relatiilor personale sau a parteneriatelor. Este momentul sa va exprimati clar nevoile si sa gasiti solutii pentru a imbunatati colaborarile.

Gemeni Gemenii pot resimti constrangeri in domeniul sanatatii sau al rutinei zilnice. Este esential sa va acordati atentie si sa va organizati activitatile pentru a evita suprasolicitarea.

Rac Pentru Racii sensibili, aceasta cuadratura poate aduce provocari in sfera creativitatii sau a relatiilor romantice. Fiti deschisi la comunicare si exprimati-va sentimentele cu sinceritate.

Leu Leii pot intampina dificultati in sfera familiala sau la domiciliu. Este momentul sa gestionati situatiile tensionate cu maturitate si sa cautati solutii pentru a mentine armonia in familie.

Fecioara Fecioarele pot simti presiune in sfera comunicarii sau a relatiilor de vecinatate. Fiti atenti la cuvintele rostite si incercati sa va exprimati gandurile cu grija pentru a evita conflictele.

Balanta Pentru Balante, aceasta perioada poate aduce provocari financiare sau legate de gestionarea resurselor. Este important sa va stabiliti prioritatile financiare si sa luati decizii responsabile.

Scorpion Scorpionii pot simti presiune in sfera personala sau asupra identitatii lor. Este momentul sa va clarificati obiectivele si sa va asumati responsabilitatile pentru a va atinge scopurile.

Sagetator Pentru Sagetatori, aceasta cuadratura poate aduce provocari legate de relatiile sociale sau de implicarea in grupuri. Gasiti un echilibru intre autonomie si colaborare.

Capricorn Capricornii pot resimti presiune in sfera carierei sau a responsabilitatilor profesionale. Este important sa va gestionati eficient timpul si sa va concentrati pe obiectivele cheie.

Varsator Varsatorii pot simti constrangeri in domeniul educatiei sau al cunoasterii. Fiti deschisi la noi modalitati de invatare si cautati solutii pentru a depasi eventualele obstacole.

Pesti Pentru Pesti, aceasta perioada poate aduce provocari legate de resursele comune sau de aspectele intime ale vietii. Gasiti modalitati de a va gestiona eficient resursele si de a va consolida relatiile.