Soarele in FECIOARA 2022. Cat noroc aduce aceasta zodie in vietile noastre.

309

Tranzitul Soarelui prin Fecioara are loc in perioada 22 august-22 septembrie. Aceasta zodie va indeparta din energia aprinsa a Leului si va aduce nuante mai sensibile si mai firesti. Odata cu intrarea Soarelui in Fecioara, este timpul sa te concentrezi si sa iti stabilesti anumite obiective mai concrete.

Sa vedem influenta Soarelui in Rac pentru toate semnele zodiacale:

Berbec Este momentul sa va imbunatatiti situatia la locul de munca. Daca aveti probleme de concentrare, este cazul sa va reorganizati biroul. Asigurati-va ca faceti suficienta miscare si aveti o dieta corecta, care sa va dea energie, in loc sa o consume.

Taur Creativitatea se afla la un nivel ridicat si puteti explora noi modalitati de exprimare a acesteia, invatati lucruri noi. Aveti sanse sa intalniti o noua dragoste sau sa petreceti momente placute cu persoana iubita. Relatii bune cu copiii.

Gemeni Aduceti lumina si optimism in relatiile de familie. Rezolvati probleme de familie prin discutii deschise. Sunt favorizate munca de acasa sau inceperea unui proiect.

Rac O perioada buna pentru toate formele de comunicare, in care puteti semna un contract sau negocia un acord. Socializarea este sustinuta in general, asa ca este bine sa iesiti in lume si sa profitati de oportunitatile care va vor iesi in cale.

Leu Oportunitati sa va cresteti veniturile sau sa concepeti noi idei legate de activitati aducatoare de venituri. Dati atentie detaliilor si evitati sa cheltuiti mai mult decat castigati. Puneti in ordine facturile si contractele.

Fecioara Este o perioada fericita, pentru ca Soarele va lumineaza semnul. Este o oportunitate sa o luati de la inceput, sa va stabiliti noi obiective si vise pe care doriti sa le puneti in practica.

Balanta Este momentul unui sfarsit de ciclu, al finalizarilor, al renuntarii la ceea ce nu va mai foloseste. Nu va agatati de trecut, in special de o relatie care nu va mai reprezinta. Veti avea oportunitatea sa va reinventati luna viitoare, cand Soarele va intra in semnul vostru.

Scorpion Este momentul sa visati, sa va reevaluati oportunitatile pentru a afla ce doriti de la viata. Sunt favorizate activitatile de echipa si viata sociala. Puteti sa va faceti noi prieteni, iar prieteniile existente vor fi intarite.

Sagetator Acest tranzit sa stimuleaza cariera si directia spre care doriti sa va indreptati. Daca va ganditi la o schimbare de cariera sau sa reveniti la studii pentru a dobandi competente, este o perioada potrivita. Aveti sanse de succes.

Capricorn Aveti oportunitatea sa invatati ceva cu totul nou. Ati putea decide sa reveniti la scoala sau i-ati putea invata pe altii ceva ce va pasioneaza. Este momentul potrivit si pentru calatorii la distanta sau rezolvarea unor probleme legale.

Varsator Ati putea beneficia de sprijinul financiar al unor persoane sau institutii. Este important sa va verificati situatia financiara in detaliu. Puneti totul in ordine, pentru a nu avea surprize mai tarziu.

Pesti Exista posibilitatea sa rezolvati dezacordurile sau conflictele din relatiile personale sau profesionale. Ati putea intalni un partener romantic sau ati putea decide sa va casatoriti. Atentie cui acordati increderea voastra. Nu va grabiti in inceperea unor relatii noi, personale sau de afaceri.

Sursa: tarotexpert.ro