ASTROLOGIE: Soarele în opoziție cu Pluto. Să gândim cu sufletul!

529

Opoziție a Soarelui (în Rac) cu Pluto (în Capricorn) pe 17 iulie 2021. 

Soarele este identitatea noastră personală, iar Pluto este puterea naturii.

Când cei doi se opun, există un conflict care necesită integrare. Pe de o parte, vrem să ne afirmăm identitatea (Soarele). Dar a fi om înseamnă că există întotdeauna forțe în afara controlului nostru (Pluto) cu care trebuie să ne confruntăm.

O reacție extremă la acest conflict (aceasta opozitie) este încercarea de a controla lumea din jurul nostru, ceea ce duce la lupte pentru putere și războaie ale ego-ului. Lui Pluto nu-i place asta. Cealaltă reacție extremă se simte neajutorată și se resemnează față de circumstanțe. Soarelui nu-i place asta. Soluția? Trebuie sa invățam sa renunțam la preocupările egoiste, si sa ne crestem in acelasi timp puterea interioară și rezistența. Da, ne putem schimba circumstanțele, da, nu suntem întotdeauna la mila sorții, dar secretul este acționarea din Sinele nostru Superior, nu din Sinele nostru Egoic.

Berbec

Schimbarea și transformarea vor fi o constantă în viața ta în următoarea perioadă. Dacă imaginea de sine, taskurile sau productivitatea la locul de muncă nu sunt perfecte, pe placul tău, atunci simți nevoia să schimbi ceva astfel încât să aduci îmbunătățiri majore. Vrei să devii cea mai bună versiune a ta.

Taur

Acceptarea schimbării și a imperfecțiunii este cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci în această perioadă astfel încât să poți evolua din părțile întunecate ale trecutului dureros. Te concentrezi foarte mult pe momentul prezent și pe modul în care privești viitorul.

Gemeni

Dacă simți că nu ești împlinită cu viața pe care o ai, atunci nu mai aștepta, ieși din zona de confort și fă schimbarea după care tânjești de atât de mult timp. Astrele sunt de partea ta și te ajută, înlăturându-ți multe dintre obstacolele pe care ai putea să le întâlnești pe noul drum.

Rac

Doar tu știi ce se află cu adevărat în sufletul tău. Trebuie să înveți să fii mai atentă la modul în care alegi să îți trăiești viața. Nu face schimbări doar de dragul de a le face sau pentru a mulțumi oamenii din jurul tău. Fă-le pentru că simți cu toată inima ta că sunt cele potrivite pentru tine.

Leu

Această perioadă creează o luptă intensă în sinea ta; simți nevoia să îți faci vocea cunoscută. Fiind o persoană atât de puternică, de hotărâtă, de vocală, s-ar putea să nu fii nevoită să depui eforturi extreme pentru a te asigura că ceilalți știu ce gândești și ai pe suflet. Mare atenție însă să nu fii interpretată greșit.

Fecioară

Tema renașterii este analizată de ceva timp în mintea ta. Este posibil să urmeze un proces complet de transformare care te va ajuta să readuci liniștea și pacea în viața ta. Important este să faci alegerile pe care tu le consideri necesare fără a te lăsa influențată de ce zic sau fac oamenii din jurul tău.

Balanță

Este posibil să ai o teamă intensă atât de moarte, cât și de renaștere, de eșec, de procesul schimbare. Transformarea și ieșirea din zona de confort sunt necesare în această perioadă pentru a te perfecționa. Nu-ți fie teamă de ce urmează să se întâmple, necunoscutul poate fi înfricoșător dar, în același timp, este și incredibil de frumos.

Scorpion

Nevoia ta puternică de înțelegere profundă a tot ce se întâmplă este completată de talentele tale de cercetare și investigație, descoperirea secretelor. Aceste lucruri sunt instrumentele tale pentru transformarea la care visezi de atât de mult, pentru evoluție. Urmează una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții tale.

Săgetător

Trebuie să ieși din întunericul suspiciunii, al neîncrederii și al conflictelor. În această perioadă Universul îți oferă posibilitatea să faci ordine în viața ta. Oricât de dificil ți-ar fi, îndepărtează sau, cel puțin, ține la distanță oamenii toxici. Nu le permite să se joace cu sufletul tău și să îți facă rău.

Capricorn

S-ar putea să experimentezi o criză majoră în viața ta care te va forța să faci o schimbare uriașă. Chiar și așa, ești foarte încântată de acest nou capitol și alegi să vezi partea plină a paharului: începi un drum nou care îți va aduce lecții importante și te va ajuta să te transformi.

Vărsător

În această perioadă ești foarte mulțumită de imaginea de sine. Simți că ești în cea mai bună formă a ta, ești conectată la gândurile și sentimentele tale, nu îți este teamă să îți exprimi emoțiile și înveți să hrănești cu iubire și empatie relațiile cu oamenii din jurul tău.

Pești

Lași un impact profund asupra oamenilor din jurul tău. Ieși din zona de confort și reușești să fii un exemplu pentru toți pentru că, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini, alegi să nu te dai bătută și lupți până în pânzele albe pentru a îți vedea visurile împlinite.

Sursa articol: https://astrobutterfly.com/ , kudika.ro