Soarele in PESTI 2022. Ce aduce NOU acest sezon pentru fiecare zodie!

589

Pe 19 februarie, Soarele intra in zodia Pesti . Este un eveniment astrologic extrem de important, care aduce cu sine un val de energii, unele dintre ele pozitive, iar altele care ne vor marca viata in mod neplacut. Semnul Pesti simbolizeaza dualitatea prezenta in viata noastra. Aceasta zodie ne ajuta sa reflectam la vietile noastre din ultimul an si sa ne implicam in ele intr-un mod mult mai bun. Putem invata multe din trecut dar nu putem sa traim in prezent daca nu ne desprindem de trecut.

Va fi o perioada favorabila activitatilor creative si artistice, gesturilor umanitare, meditatiilor, evadarilor in natura si in lumea imaginatiei, prin intermediul muzicii, filmelor sau cartilor.

Cum iti afecteaza zodia tranzitul Soare in Pesti 2022:

Berbec Intuitia va fi puternica, la fel si capacitatea de a beneficia de energia colectiva. Pot aparea blocaje din strainatate sau din partea institutiilor juridice sau educationale. Sprijinul in cariera poate veni prin mijloace indirecte, ascunse.

Taur Soarele in Pesti va lumina activitatile de grup, prieteniile si aliantele. Vor fi favorizate negocierile financiare si legaturile cu prietenii aflatia la distanta.

Gemeni In semnul Pestilor, Soarele va lumina sectorul carierei si al imaginii publice. In negocierile profesionale veti beneficia de claritate mintala, dar veti tine cont de intuitie si de considerentele emotionale.

Rac Va veti axa atentia pe extinderea universului vostru prin intermediul scrisului, educatiei si a calatoriilor la distanta, inclusiv in strainatate. Pot aparea si unele probleme legate de angajamentul vostru ferm in activitatile profesionale.

Leu Soarele in Pesti va pune accentul pe relatiile voastre intime si pe acordurile financiare. Veti aduce mai mult romantism in relatiile intime, dar sensibilitatea mai mare va poate provoca unele suferinte. In problemele financiare veti fi cam idealisti si creduli.

Fecioara Relatiile de lunga durata si parteneriatele profesionale vor fi scoase in evidenta in urmatoarele saptamani de acest tranzit. Veti lasa problemele practice, concrete, la latitudinea partenerului. Veti prefera sa visati la solutii ideale, decat sa incercati sa le gasiti singuri. Romantismul va fi in crestere.

Balanta Pe primul plan vor fi activitatile de serviciu si cele de zi cu zi. Totusi, nu va fi o perioada potrivita sa lucrati cu acte si sa semnati documente, actiuni care nu sunt punctul forte al Pestilor. Este posibil ca nici comunicarea sa nu fie prea clara. Reactiile voastre vor fi guvernate de emotii.

Scorpion Este timpul romantismului, creativitatii si al bucuriei. Cei singuri vor visa la gasirea partenerului ideal, iar cei in cuplu vor fi mai iubitori. Intuitia si imaginatia va vor ajuta in proiectele creative, artistice, precum si la invatare.

Sagetator Soarele in Pesti va lumina cu blandete viata privata si familia. Veti avea mai multa intelegere pentru nevoile celor apropiati, veti dori sa creati o atmosfera iubitoare. Posibil achizitii de obiecte decorative pentru locuinta.

Capricorn Acest tranzit pune in evidenta mai ales relatiile cu rudele – fratii, verii, unchii, matusile – precum si cele cu anturajul vostru apropiat. Comunicarea intre oameni va fi sustinuta si la nivel general, datorita intuitiei si capacitatii de a intelege nevoile celorlalti.

Varsator Evitati discutiile despre bani sau planurile care implica cheltuieli si investitii. Cu Soarele in Pesti simtul practic va fi diminuat si veti avea tendinta sa cheltuiti emotional, sau pentru lucruri care va satisfac nevoia pentru frumos. Veti fi generosi cu cei care au nevoie de voi.

Pesti Este momentul sa straluciti, cu ajutorul Soarelui in semnul vostru puteti face planuri noi pentru urmatoarele 12 luni. Tineti cont ca ceea ce gaditi si ceea ce faceti in urmatoarea luna va influenta atmosfera intregului an!

Sursa:

tarotexpert.ro