Soarele in RAC 2022. Momente cheie pentru destinul nostru!

544

Soarele in RAC este evenimentul astrologic ce influenteaza toate zodiile in perioada 21 iunie-23 iulie. Soarele in Rac este deschizator de drumuri, chiar daca este ceva mai emotiv si mai sensibil. Prezenta sa acolo ne ajuta sa ne concentram mai mult asupra securitatii noastre, asupra familiei, confortului casnic, relatiilor cu cei apropiati, emotiilor noastre si sufletului nostru.
Acest tranzit indica dragoste de casa, viata lunga si dorinta de placeri. Atat timp cat soarele se afla in zodia Rac orice obstacole si deziluzii pot fi depasite cu rabdare.

Racul este cunoscut pentru faptul ca este emotiv si stabil. Este guvernat de Luna, ceea ce poate sa il faca pasional, iubitor si extrem de grijuliu cu cei din jur. Totusi, acest nativ poate fi si destul de schimbator.

Sa vedem influenta Soarelui in Rac pentru toate semnele zodiacale:

Berbec Soarele lumineaza sectorul caminului si al familiei, aducand optimism, speranta de mai bine, fertilitate si belsug. Atmosfera va fi mai calda, mai iubitoare si mai vie.

Taur Relatiile sociale vor avea de castigat in urmatoarea perioada, datorita capacitatii voastre de a comunica in mod intuitiv. Veti sti din instinct ce si cum sa spuneti, tinand cont si de sensibilitatile celorlalti.

Gemeni Planurile financiare, contractele de munca si cheltuielile vor tine cont de interesele familiei in ansamblul lor, nu doar de dorintele voastre personale. Puteti incheia contracte avantajoase sau sa obtineti venituri suplimentare.

Rac Va fi o perioada magica, intuitia voastra va fi la un nivel ridicat si veti sti in mod instinctiv ce aveti de facut. Dragostea va fi mai romantica, dragostea fata de copii mai puternica. Tineti cont ca ceea ce planuiti in urmatoarea luna va influenta atmosfera urmatoarelor 12 luni.

Leu Veti fi mai retrasi, mai interiorizati decat sunteti de obicei. Orgoliul va fi mare, dar va veti tine trairile pentru voi, mai ales daca va veti simti raniti.

Fecioara Relatiile voastre de prietenie se vor axa mai ales pe prietenii cei mai apropiati. Veti fi dispusi sa ii ascultati sa le dati sfaturi parintesti, sa ii sustineti afectiv sau faptic. Este posibil sa faceti si gesturi altruiste.

Balanta Puteti obtine succese sociale sau profesionale datorita intuitiei care va va servi in situatiile critice. Conditia este sa nu va lasati dominati de emotii si sa faceti fata stresului.

Scorpion In urmatoarele saptamani veti fi atrasi mai mult de aspectele spirituale ale vietii si veti avea incredere in sprijinul divinitatii. In acumularea de cunostinte si competente, nevoile voastre sufletesti vor avea un rol important. Sunt posibile calatorii la distanta, inclusiv in strainatate, in zone apropiate de ape.

Sagetator Aveti nevoie de onestitate in relatiile intime. Sentimentalismul vostru va fi accentuat si isi va pune amprenta in comunicarea cu partenerul. In domeniul fondurilor comune veti evita asumarea de riscuri.

Capricorn Soarele in Rac va influenta relatia cu partenerul de viata si cea cu partenerul profesional. Veti face apel la sentimente, la intuitie, la inteligenta emotionala, chiar la putina manipulare pentru a va atinge scopurile.

Varsator Ies la iveala bunatatea, altruismul, capacitatea de a va dedica si a-i ingriji pe altii, fiind sustinute profesiile de acest tip. Din punct de vedere medical, evitati excesele culinare care pot provoca probleme digestive.

Pesti Romantismul va fi in crestere, veti visa la o dragoste ideala, la partenerul perfect. Posibile reactiile emotionale din cauza sensibilitatii mai mari. Veti dedica mai multa atentie copiilor.

Sursa: tarotexpert.ro