Soarele in SAGETATOR 2022. Cum te afecteaza timp de o luna

321

Cand vine vorba de sezonul Sagetatorului, putem fi siguri de ceva: nu ne vom plictisi deloc! Nimic nu este banal. Fiecare loc de munca, relatie si zi este o oportunitate de a creste. Vom invata sa vedem viata ca pe o aventura. Iesim din zodia Scorpion in care am avut o perioada intunecata si destul de serioasa si suntem gata sa renuntam la tot ce a fost pentru a readuce linistea in viata noastra.

Iata care vor fi influentele asupra ta in perioada 22 noiembrie – 21 decembrie:

Berbec Berbecii vor simti o nevoie puternica de miscare, de a trece la actiune. Vor fi sustinute toate activitatile care au legatura cu strainatatea, justitia si educatia superioara. Perioada va fi caracterizata de energie, actiune si ambitie.

Taur O perioada de reinventari, de transformari profunde. Lasati in urma relatiile, obiceiurile, dependentele, proiectele care nu va mai reprezinta. Nu este o perioada foarte activa, mai debgraba una a introspectiei, a analizelor. Va exista insa o tendinta catre aventuri amoroase sau investitii riscante.

Gemeni Creste pasiunea in cuplu, pe de o parte, sau nevoia de libertate, pe de alta parte. Depinde de situatia concreta din relatia respectiva. Creste nevoia unui echilibru intre viata personala si cea profesionala. Posibile parteneriate profesionale cu strainatatea, colaborari in domeniul educatiei. Lucrati mai bine in parteneriate, veti avea claritate mintala.

Rac Se intensifica activitatile la serviciu, unde veti avea tendinta sa consumati multa energie. Cand va apucati de lucru sunteti de neoprit. Conditia este ca va placa ceea ce faceti, sa va urmati idealurile. Din acest motiv va exista riscul unei epuizari fizice. Nu uitati sa va acordati pauze si sa va hraniti la timp.

Leu Activitati intelectuale intense, proiecte, planuri rapide. Colaborari la distanta. In dragoste, este posibil sa cunoasteti pe cineva nou, sau sa aveti o aventura. In acest caz veti dori o relatie libera, nu este momentul unei relatii stranse.

Fecioara Atentia voastra se va indrepta spre familie si casa. Familia, casa, proprietatile, valorile legate de acestea vor fi in centrul atentiei. Veti dori sa aveti o baza solida, un loc unde sa va simtiti ocrotiti si linistiti dupa o zi de munca. Posibile confruntari in familie, provocate de ambitie.

Balanta Relatiile publice vor deveni mai intense, schimburile de idei, de mesaje, drumurile scurte vor fi mai rapide. Colaborari cu strainatatea prin intermediul mijloacelor electronice. Veti cunoaste persoane noi, veti construi relatii interesante. Relatiile cu persoanele din anturajul vostru, vecini, veri, frati vor fi la ordinea zilei.

Scorpion Va veti concentra pe problemele financiare, veti fi interesati de semnarea unui contract de munca sau de achizitia unor obiecte de valoare. Este o perioada din an in care finantele personale si bunurile de valoare dobandesc o importanta mai mare. Este posibil insa sa fiti tentati sa cheltuiti peste masura.

Sagetator Prezenta Soarelui in semnul vostru va lumineaza casa 1, a personalitatii, a identitatii personale si va ajuta sa faceti planuri pentru urmatoarele 12 luni. Energia voastra fizica si mintala se va afla la un nivel maxim si veti beneficia de cele mai bune sanse sa faceti impresie buna in fata celorlalti.

Capricorn Este momentul retragerii si al regenerarii. Ginditi-va la atasamentele pe care le aveti, fata de oameni, obiceiuri, rutine si renuntati la ceea ce va tine in loc. Este o perioada in care competitivitatea voastra se afla la un nivel scazut, lasati proiectele importante pentru luna urmatoare.

Varsator Soarele va lumineaza sectorul prieteniilor, al grupurilor si al viselor. In urmatoarele saptamani veti putea privi viata cu mai mult optimism, cu mai multa incredere, veti avea nevoie de compania prietenilor, de sentimentul de apartenenta la un grup sau la o comunitate, cu care impartasiti aceleasi idealuri.

Pesti Reputatia, prestigiul social si cariera vor fi in prim-plan in urmatoarele saptamani. Mai mult ca oricand in acest an, veti fi preocupati de reputatie si de rolul vostru in lume. Veti dori sa straluciti, sa va dovediti competenta. Este posibila o intensificare a contactelor sociale, cu persoane importante, si aveti sansa sa va fie recunoscute meritele.

Sursa: tarotexpert.ro