Soarele in TAUR 2022. Ce aduce NOU acest sezon pentru fiecare zodie?

577

Soarele tranziteaza zodia Taur intre 19 aprilie si 20 mai. 

Odata cu intrarea Soarelui in Taur ar trebui sa ne bucuram mai mult de placerile vietii, pentru ca Taurului ii place traiul bun. Soarele in Taur ne invita sa incetinim ritmul si sa ne stabilizam, dupa agitatia data de Berbec.
Energia Taurului din aceasta perioada ne face sa ne simtim mai muncitori si mai hotarati. Vom da prioritate securitatii, stabilitatii si angajamentelor pe care le vom face. Ne vom simti mai practici, astfel incat vom putea alege cele mai bune idei pe care le avem si vom incepe sa lucram la ele cu adevarat.

Influenta Soarelui in Taur pentru toate semnele zodiacale:

Berbec Vrei nu vrei, incepand de astazi si pana pe 21 mai vei fi preocupat doar de sectorul financiar. De cresterea veniturilor si eficientizarea cheltuielilor. Vei avea simtul afacerilor, dar vei fi conservator si vei evita riscurile.

Taur Primesti o portie zdravana de energie si vitalitate. Urmeaza o perioada cu noi inceputuri. Faci planuri pentru urmatorul tau an astrologic. Ce vei gandi in aceste saptamani va influenta urmatoarele 12 luni. Un sfat de la astrologi: ai putea sa fii mai atent la infatisare, dar si la modul in care te manifesti.

Gemeni Incepe o perioada in care veti primi numeroase revelatii pe plan spiritual. Indiferent de ce veti face. Si chiar aveti nevoie. Deveniti mai domestici, mai statici, aveti nevoie de relaxare, de o incetinire a lucrurilor. Gandirea va deveni mai pragmatica.

Rac Vei beneficia mult mai usor de sprijinul celolalti. Dar un lucru este cert: trebuie sa inveti sa le ceri si tu ajutorul, nu doar sa astepti. Relatiile cu prietenii si activitatile in cadrul grupurilor si al organizatiilor vor avea loc pe o baza solida, practica. Discutiile vor fi concrete. Intalnirile cu prietenii vor fi relaxante.

Leu Va veti muta atentia asupra carierei si pozitiei sociale. Actiunile voastre vor intoarce reflectoarele catre voi, exact ce va place. Acest tranzit va face ambitiosi, persistenti in atingerea obiectivelor voastre, care vor fi cu preponderenta mentinerea sau ajungea la o situatie de stabilitate, care sa va ofere siguranta, in special materiala.

Fecioara Vei avea mai multa claritate in ceea ce priveste planurile de viitor si idealurile. Iti vei da seama daca ai o miza cu adevarat intr-un proiect. Actionezi pe baza unor principii solide, etica va fi importanta in mod special. Vei gandi in termeni traditionali.

Balanta S-ar putea sa detesti urmatoarea perioada pentu ca vei pierde timp, energie si alte resurse. De asemenea, te vor invada mai multe frici. In urmatoarele saptamani, capacitatea ta de adaptare la schimbari va fi scazuta. In schimb, vei fi afectuos cu partenerul si vei avea fler financiar.

Scorpion Soarele va activa sectorul relatiilor. Veti iubi frumosul, veti dori sa cumparati haine, bijuterii, obiecte frumoase. Relatiile de cuplu vor fi tandre, iar cele profesionale pragmatice. In schimb, veti avea opinii conservatoare.

Sagetator Astrele te invita sa fii mai atent la modul in care muncesti. Nu ar strica sa te preocupi de eficientizare si optimizare. In activitatile curente si in cele de serviciu, oamenii se vor putea baza mai mult pe tine, vei munci cu seriozitate, dar intr-un ritm mai asezat, mai calm decat o faci in mod normal.

Capricorn Soarele intra in zona placerilor si a iubirii. Deci ati face bine ca, in urmatoarea luna, sa acordati timp si atentie acestor domenii. Veti fi tandri si romantici, dar si posesivi cu partenerul vostru. In relatiile cu copiii veti fi iubitori si le veti face toate poftele.

Varsator Problemele familiei vor fi mai prezente in viata ta. Si fata de altadata, acum chiar nu vei mai putea inventa scuze pentru a scapa. Incearci sa oferi celor dragi un mediu sigur, confortabil, iti doresti sa nu le lipseasca nimic. Vei petrece mai mult timp acasa, cu prietenii apropiati si cu familie.

Pesti Veti fi avantajati in planificarea calatoriilor, in sustinerea examenelor, dar si in rezolvarea chestiunilor administrative mai complicate. Va fi influentata atitudinea voastra fata de cunostinte si informatii. Ceea ce simtiti va fi factorul principal de influenta a interesului vostru pentru acumularea de cunostinte.

Sursa:
tarotexpert.ro
dcnews.ro