Soarele in TAUR 2024. Ce aduce NOU acest sezon pentru fiecare zodie

88

Soarele intra in zodia Taur pe 19 aprilie 2024. Ramane acolo pana pe 20 mai 2024 si ii va impinge pe nativi sa fie mai activi, dar si mai rezistenti. Soarele este plin de senzualitate in acest sens, dar si receptiv si metodic. Soarele in Taur vine sa arate senzualitate si cunoastere. Partile bune ale acestui tranzit sunt rabdarea, incapatanarea, inradacinarea, dar si impamantenirea. Acest ciclu vine pentru a ne ajuta sa ne bucuram de ceea ce detine deja, fara sa mai asteptam lucruri in plus de la viata.

Influenta Soarelui in Taur pentru toate semnele zodiacale:

Berbec Energia voastra se va indrepta catre problemele financiare. Veti avea simtul afacerilor, dar veti fi conservatori si veti evita riscurile.

Taur Urmeaza o perioada cu noi inceputuri. Faceti planuri pentru urmatorul vostru an astrologic. Ce veti gandi in aceste saptamani va influenta urmatoarele 12 luni.

Gemeni Deveniti mai domestici, mai statici, aveti nevoie de relaxare, de o incetinire a lucrurilor. Gandirea va deveni mai pragmatica.

Rac Relatiile cu prietenii si activitatile in cadrul grupurilor si al organizatiilor vor avea loc pe o baza solida, practica. Discutiile vor fi concrete. Intalnirile cu prietenii vor fi relaxante.

Leu Soarele in Taur va face ambitiosi, persistenti in atingerea obiectivelor voastre, care vor fi cu preponderenta mentinerea sau ajungea la o situatie de stabilitate, care sa va ofere siguranta, in special materiala.

Fecioara Actionati pe baza unor principii solide, etica va fi importanta in mod special pentru voi. Veti cam dogmatici, gandind in termeni traditionali.

Balanta In urmatoarele saptamani, capacitatea voastra de adaptare la schimbari va fi scazuta. In schimb, veti fi afectuosi cu partenerul vostru si veti avea fler financiar.

Scorpion Veti iubi frumosul, veti dori sa cumparati haine, bijuterii, obiecte frumoase. Relatiile de cuplu vor fi tandre, iar cele profesionale pragmatice. In schimb, veti avea opinii conservatoare.

Sagetator In activitatile curente si in cele de serviciu, oamenii se vor putea baza mai mult pe voi, veti munci cu seriozitate, dar intr-un ritm mai asezat, mai calm decat o faceti in mod normal. Veti dori sa va relaxati mai mult.

Capricorn Veti fi tandri si romantici, dar si posesivi cu partenerul vostru. In relatiile cu copiii veti fi iubitori si le veti face toate poftele.

Varsator Oferiti celor dragi un mediu sigur, confortabil, doriti sa nu le lipseasca nimic. Veti petrece mai mult timp acasa.

Pesti Natura feminina a lui Venus, guvernatoarea Taurului, va influenta atitudinea voastra fata de cunostinte si informatii. Ceea ce simtiti va fi factorul principal de influenta a interesului vostru pentru acumularea de cunostinte.