SOARELE in VARSATOR. Ce influente are acest sezon asupra zodiilor?

438

Soarele tranziteaza Varsatorul intre 19 ianuarie si 18 februarie, perioada in care motivatia noastra va fi data de nevoia de a acumula cunostinte, experiente si de a iesi in evidenta prin ceva original, autentic.

Berbec Soarele in Varsator va lumina pentru voi relatiile de prietenie, viata sociala, activitatile in cadrul grupulurilor si al organizatiilor nonprofit. Increderea in viitor, in perspectivele pe termen lung, va fi in crestere.

Taur Cu ajutorul Soarelui planurile de viitor legate de cariera si de pozitia voastra sociala vor capata mai multa anvergura, veti avea mai mult incredere in ideile proprii si mai multa originalitate. Veti excela in proiecte teoretice, iar viziunea voastra va fi una de ansamblu.

Gemeni Veti privi spre viitor cu o atitudine idealista, umanitara. Gandurile voastre se vor indrepta mai mult catre interesele de grup, sociale, mai putin catre cele personale. Vor fi favorizate educatia superioara, justitia si relatiile cu strainatatea.

Rac In relatiile intime veti adopta o atitudine detasata, veti avea nevoie de o anumita distantare pentru a va pastra obiectivitatea. In finantele comune veti avea o gandire teoretica, analitica, eventualele investitii sau achizitii vor fi inteligente, pe termen lung.

Leu Va exista o nevoie mai mare de comunicare intelectuala cu partenerul de viata sau in parteneriatele profesionale. Veti dori o independenta sporita atat pentru voi cat si pentru partener. Veti aprecia spiritul de independenta si ideile ingenioase, poate stiintifice sau tehnice ale partenerului.

Fecioara La serviciu sau in activitatile de zi cu zi veti veni cu solutii interesante, creative. Daca cei din jurul vostru nu va vor aprecia originalitatea, veti fi dezamagiti si va veti pierde interesul. Va iesi la iveala si spiritul vostru umanitar, social, veti colabora bine cu colegii.

Balanta Veti pune accentul pe recreere, pe hobby-uri, pe gandirea unica. Veti veni cu idei ingenioase, gandirea voastra va fi tehnica, stiintifica. In relatiile romantice veti fi cam detasati in cuplu, sa, daca ca sunteti singuri, nu veti dori o legatura stabila.

Scorpion Este posibil ca spatiul locuintei voastre sa vi se para prea mic si sa va ganditi la o renovare, la o extindere sau la o mutare. In urmatoarele saptamani veti dori sa petreceti mai mult timp in spatii deschise, cu activitati care sa va satisfaca nevoia de libertate.

Sagetator Urmatoarele saptamani va avea loc o intensificare a activitatilor sociale. Comunicarea va fi mai intensa, va implica un numar mai mare de oameni. Planurile, activitatile, proiectele vor avea o tenta sociala, uneori umanitara. Veti folosi tehnologia in activitatile voastre.

Capricorn Acest tranzit va influenta cel mai mult sectorul financiar, modul in care va raportati la bani si modul in care ii castigati. Este posibil sa fiti dispusi sa va asumati riscuri mai mari pentru castiguri mai mari si sa gasiti solutiii neasteptate sau neobisnuite. Si cheltuielile ar putea fi mai mari, pentru ca acestea va vor da un sentiment de libertate.

Varsator Veti face dovada de inteligenta si de spirit inovator, capacitatea voastra de a rezolva problemele va impresiona. Veti dori sa iesiti in evidenta, iar pentru aceasta a-ti putea apela la solutii neconventionale, cum ar fi o vestimentatie mai deosebita, grsturi sau vorbe care vor lua oamenii prin surprindere.

Pesti Nevoia voastra de a va simti liberi, fara constrangeri, de a face parte din comunitate, va fi mai mare ca oricand. Aceasta nevoie ar putea fi atat fizica, cat si psihica. Veti avea tendinta sa va ingrijorati mai mult decat este cazul.

Sursa:
tarotexpert.ro
starstell.com