Cele mai bune sotii, in functie de zodie

19228

Unul dintre cele mai importante motive pentru care o căsnicie poate eșua este conflictul de personalitate, iar personalitatea fiecăruia este influenţată şi de semnul zodiacal.

Berbec

Sotia berbec este foarte energica si dedicata. Vesela si atenta din fire,  soţia ghidată de acest semn astral rămâne devotată, fără să aibă capricii şi nu va pune niciodată familia pe locul doi. Dar, are și ea un defect: este ușor egoistă și nerăbdătoare, ceea ce o va pune în situații dificile.

Taur

Sotia taur are nevoie de o stabilitate financiara solida pentru a se casatori. Acest fapt duce la o asteptarea prelungita a casatoriei.

În plus, femeia născută sub semnul astral Taur este o carieristă perfecţionistă şi această trăsătură se cam contrazice cu rolul de nevastă.

Gemeni

Temeperamentul sotiei gemeni este unul dintre cele mai bune din intreg zodiacul.

Ea are abilitatea de a transforma certurile în discuţii logice, cu argumente pro şi contra, îmbrăcate în sentimente pozitive.

Rac – cea mai bună soție

Femeia Rac este soţia ideală. Născută cu un puternic instinct matern, cea ghidată de semnul astral Rac se regăseşte profund în viaţa de familie.

Dacă eşti Rac, sigur simţi că te-ai născut cu tendinţa de a-i îngriji pe cei din jur, de a-i proteja şi de a-i iubi. Astfel, în mod natural, vei păstra o căsnicie fericită şi echilibrată pe termen lung.

Leu

Femeia Leu nu se multumeste cu jumatati de masura. Ea se va casatori doar daca-si iubeste foarte tare partenerul si daca se simte implinita din toate punctele de vedere.

Numai un soţ care va şti să o înţeleagă şi să îi accepte toanele cu tandreţe va avea o căsnicie fericită alături de femeia Leu.

Fecioară

Femeia Fecioara isi doreste foarte mult sa se casatoreasca, acest lucru insemnand pentru ea stabilitate si fericire.

Dacă eşti născută sub acest semn zodiacal, nu eşti născută să fii soţia perfectă, din pricina firii tale capricioase, dar vei depune eforturi uriaşe în acest sens, de cele mai multe ori singurul rezultat fiind stresul.

Balanţă

Femeia născută sub semnul zodiacal Balanţă are câteva calităţi de soţie perfectă: atenţia la nevoile celuilalt, grija şi afecţiunea, dar şi dorinţa de a avea o căsnicie aproape perfectă.

Pe de altă parte, sacrificiile foarte mari, renunţarea la propriile interese o pot copleşi până la nivelul la care îşi revarsă nemulţumirile asupra partenerului.

Scorpion

Cea născută sub semnul astral Scorpion este foarte pretenţioasă şi greu de suportat în calitate de soţie. Femeia Scorpion este, mai degrabă, o amantă perfectă decât o soţie bună.

Bărbatul care se va căsători cu o femeie Scorpion va fi un bărbat fericit, acasă se va simţi ca în Rai, dar va fi mereu pus sub presiunea unor aşteptări mari din partea soţiei – trebuie să fii un bărbat puternic care să îi poţi îndeplini visele focoasei femei din Scorpion.

Săgetător

Femeia Săgetător este născută cu darul de a fi o soţie bună, care nu va accepta niciodată rutina.

Energică şi devotată, femeie Săgetător va transforma căsnicia ei într-un loc al plăcerilor, al distracţiei, al bunei comunicări.

Capricorn

Sansele ca sotiile capricorn sa devina foarte bune sunt extrem de mari. Acestea iubesc puternic, sunt atente si tot timpul gata sa rezolve problemele.

Singura mare problemă a femeilor Capricorn ţine de disperarea de a consuma totul cât mai repede, ceea ce îl va obosi pe cel care îi va sta alături.

Vărsător

Despre femeile Vărsător se spune că sunt extrem de mature, devotate, sincere. Alături de o femeie Vărsător, un bărbat va fi sigur foarte fericit.

O femeie Vărsător este născută cu puterea de a ameliora conflicte, de a echilibra balanţa şi de a oferi stabilitate celorlalţi.

Peşti

Visatoare si sensibila, femeia peste nu este chiar cea mai buna sotie.

Pe soţia Peşti nu te poţi baza la probleme, pierzându-şi echilibrul imediat cum realitatea nu mai este la fel de roz şi siropoasă ca în mintea ei.