Spune în ce lună te-ai născut ca să afli ce destin te asteapta

353

Luna în care te-ai născut poate arăta multe despre tine și viitorul tău, potrivit numărului destinului. Ai curaj să descoperi ce personalitate ai, dar și ce ți-a pregătit viitorul?

Testul acesta este mai mult decât simplu și e nevoie doar să vezi ce arată luna în care te-ai născut despre mine

Dacă te-ai născut în Ianuarie

…ești sub influența numărului 1. Pe lângă faptul că ai calități de lider, ești o fire independentă și analitic, te descurci adesea pe cont propriu. Simți nevoia să ieși din anonimat și să fi recunoscut pentru creativitatea, ingeniozitatea și capacitatea de a da viață lucrurilor.

Oamenii te vor urma de regulă pentru că ai o fire carismatică nativă, dar ce este cel mai important de reținut este faptul că bărbații din jurul tău vor juca un rol mai important în cariera ta decât femeile.

Tinzi să fii atras de aceia care dau dovadă de același tip de putere și raționament asemeni ție și să te alături lor pentru a construi ceva frumos împreună.

Dacă te-ai născut în Februarie

…te influențează numărul 2. Empatia și conexiunea mentală te definesc în relația cu ceilalți. De fapt, pui un accent destul de mare pe relațiile de prietenie, dar și cele de iubire și faci din asta un scop în viață.

Vei petrece mult timp și energie căutând acea persoană specială care să te facă să te simți împlinit. În ciuda raționamentului și a logicii care te caracterizează devii anxios și tinzi să cazi în melancolie atunci când nu ai asupra cui să-ți răsfrângi iubirea și afecțiunea.

Toate eforturile tale se vor canaliza în a-ți găsi o pereche: partenerul ideal în relațiile de prietenie, partenerul ideal în dragoste, la locul de muncă, etc.

Dacă te-ai născut în Martie

…numărul 3 este patronul tău spiritual în numerologie. Ești o fire non-convențională și în ciuda faptului că nu te pretezi regulilor societății reușesți să te afirmi și să-ți definești foarte ușor statutul în carieră.

De mult ori simți că te poți baza pe norocul de a fi omul potrivit, la locul potrivit iar asta te ajută în multe situații. Având vedere că te adaptezi foarte ușor situațiilor în care ești pus, acest aspect vine la pachet și cu o greutate de a lua decizii și de a-ți asuma anumite responsabilități, iar majoritatea dintre ele se răsfrâng asupra relațiilor amoroase.

Îți vine greu să păstrezi mai mult timp aceeași relație și tinzi să jonglezi cu partenerii. Din asta derivă o incapacitate de a te maturiza până la capăt, dar vestea bună este că acest sentiment de jovialitate pe care-l afișezi te face și ușor de iubit, potrivit acestui test de personalitate.

Dacă te-ai născut în Aprilie

…numărul 4 își exercită influențele numerologice asupra ta. Determinarea și ambiția sunt caracteristicile de bază care te definesc.

Prin carisma și atitudinea pozitivă de care dai dovadă le demonstrezi celorlalți că ești un exemplu bun de urmat și majoritatea celor cu care ajungi să lucrezi se vor baza la un moment dat pe abilitățile tale.

Trebuie să ai grijă, însă ca asta să nu-ți hrănească prea mult orgoliul și să începi să le dictezi celorlalți ce să facă.

Statistic vorbind, cei născuți în luna în care renaște natura au tendința de a crede că toți și toate depind de ei și că ar trebui să-și coordoneze viața în acest sens. Uneori s-ar putea să ți se demonstreze că nu e chiar așa.

Dacă te-ai născut în Mai

…ești influențat de numărul 5. Exprimarea și comunicarea sunt extrem de importante pentru tine, însă nu vorbim aici numai de limbaj verbal. Ai tendința de a te exprima prin tot ceea ce faci și de a transmite mesaje subtile prin cele mai mici gesturi.

Cei născuți în această lună de primăvară sunt extrem de joviali și deschiși, însă asemeni schimbărilor de temperatură pe care le cunoaștem, și ei tind să devină capricioși. Au nevoie de conexiune umană, dar în același timp au nevoie și de spațiu personal care să le permită să se dezvolte.

Dacă te-ai născut în Iunie

… numărul 6 își exercită influența asupra ta. Iunie face trecerea dintre două anotimpuri dinamice și tocmai de aceea la nivel emoțional cei născuți acum sunt cât se poate de sensibili și receptivi la tot ce înseamnă emoții, stări și sentimente.

Sunt împărțiți adesea între viața personală și cea profesională și nu își doresc să ajungă să facă anumite compromisuri între ele.Viața lor amoroasă tinde să fie ca un carusel, dar mai ales complexă, plină de trăiri memorabile și relații semnificative.

Având în vedere că pun accentul pe fiecare relație și partener în parte trebuie să fie atenți la cât de mult se implică, altfel, riscă să dea impresia greșită. Au o inimă bună, dar dacă nu știu să-și controleze impulsurile, îi pot răni ușor pe ceilalți, arată acest test de personalitate.

Din punct de vedere profesional, statistic vorbind, în iunie sunt născuți cei mai mulți premianți și directori generali.

Au succes în tot ce fac și reușesc să adune pe lângă ei oameni care să adere la valorile lor. Asta este partea frumoasă de a fi născut la început de vară: atrag toată lumina și căldura soarelui asupra lor și apoi o revarsă asupra celorlalți.

Dacă te-ai născut în Iulie

…numărul 7 este numărul oamenilor sinceri, candizi și a celor care simpatizează în general foarte ușor cu cei din jurul lor.

Familia este extrem de importantă pentru tine și toți cei apropiați ție. În afară de momentele în care vă reuniți la masă, tinzi să fii mai mult în compania propriei persoane și să îți alegi extrem de atent prietenii. Intuiția este un punct central pentru tine și te ghidezi după sentimente și stările tale interioare.

Dat fiind că socializarea nu este punctul tău foarte, îti dezvolți alte abilități și ai șansa de a te exprima prin intermediul artei sau chiar de a inventa noi limbaje în lumea ta. De aceea majoritatea celor născuți în iulie au abilități de geniu, dar sunt și predispuși la depresii și stări negative.

Dacă te-ai născut în August

…numărul 8 este numărul celor ambițioși și plini de vervă. Ești un exhibitionist și nu accepți ideea de a te conforma regulilor societății, ba chiar pretinzi că alții să se dea după tine de multe ori, iar nu asta este neapărat un lucru rău. De ce spunem asta?

Deoarece cei născuți în august tind să devină stâlpii comunității în care se nasc și trăiesc și demonstrează de-a lungul vieții că au valori demne de urmat.

Sunt muncitori și vor să ajungă departe, iar prin proiectele pe care le dezvoltă îi implică și pe ceilalți. Cea mai mare calitate a lor este că sunt capabili să vadă în ansamblu binele pe care îl pot face celor din jurul lor și se pot pune la dispoziția lor oricând. Au o inimă mare și sunt iubitori de oameni în general.

Dacă te-ai născut în Septembrie

…numărul 9 este cel care te influențează. Inteligența și flexibilitatea te caracterizează până în măduva oaselor așa că te vei găsi de-a lungul vieții în numeroase ipostaze ale vieții tale. Te adaptezi ușor și ai abilitatea de a te conforma în orice context social și profesional.

Consideri că ai multe de învățat și ești preocupat să acumulezi cât mai mult. Asemeni lunii în care te-ai născut, prin această acumulare de informații, rezultatele muncii tale pot fi precum roadele verii la final de sezon – în pârg.

Atunci când te apleci asupra unui proiect sau te dedici unei sarcini, nu te lasi până nu dai ce ai mai bun, arată testul de personalitate.

Dacă te-ai născut în Octombrie

…10 este numărul tău norocos. Acest număr este practic vibrația înaltă a numărului 1 și asta te ajută pe tine să duci la îndeplinire tot ce îți propui.

Atât prin mijloacele materiale dar și resursele tale mentale reușești să-ți atingi toate obiectivele în viață. Evident, în măsura în care ele contează pentru tine, deoarece energia este un element important.

Trebuie să știi pentru ce să-ți cheltui resursele energetice, dar mai ales să-ți păstrezi motivația de-a lungul timpului. Mai departe de asta, dacă îți propui și faci tot posibilul pentru a ajunge în vârf, vei ajunge cu siguranță.

Dacă te-ai născut în Noiembrie

…numărul 11, care este vibrația înaltă a număului 2 te caracterizează. Astfel, fiind un număr maestru, toate caracteristicile numărului 2 se dublează în cazul tău sau își accentuează semnificațiile.

Ești extrem de pasional, pui suflet în tot ceea ce faci și te implici atât de mult, încât uneori ajungi să iei lucrurile personal. Ești dinamic și ai tendința de a te mișca rapid atunci când ai un anumit interes. Dacă nu, e posibil să lași lucrurile să se desfășoare în voie, fără să te stresezi prea tare.

Dacă te-ai născut în Decembrie

…numărul 12 este vibrația înaltă a numărului 3 și asta te face norocos deoarece fiind ultima lună din an, reușești să înglobezi toate celelalte caracteristici și să preiei asupra ta cele mai multe aspecte pozitive.

Ești norocos în multe privințe: în carieră, viață socială dar și amoroasă, însă depinde numai de tine cum îți joci așii din mânecă. Ești înclinat către distracții și aventuri cu prietenii iar din acest caz, câteodată tinzi să-ți uiți responsabilițățile.

Ai o fire interactivă, prietenoasă și care caută compania celorlalți. Pe de altă parte, ești ușor de rănit și dacă dai peste oameni nepotriviți e posibil să devii singuratic, arată testul de personalitate.