Ce fac zodiile cand au sufletul incarcat? Ne spune maestrul Voropchievici!

10983

Horoscop de suflet pentru orice zodie, de marele maestru numerolog al României, Mihai Voropchievici. Unde se refugiază fiecare zodie atunci când are ceva pe suflet?

Berbec

Berbecul, care este un mare iubitor de natură, unde poate să fugă decât în mijlocul naturii?

Acolo, el fiind mai mititel, îi amintește că există cineva mai mare.

E o pădure, un munte, natura, tot Universul care poate să cuprindă toate necazurile lui și poate să îi curețe sufletul de supărarea respectivă.

Dacă se apucă să facă și plimbări montane, își încarcă bateriile, pentru că este o fire rezistentă și vrea să fie mereu în ascensiune.

Taur

Taurul se simte perfect atunci când părinții îi gătesc bucate tradiționale.

Taurul, care este un gurmand, își găsește refugiul în tot ce înseamnă bunătățile bucătăriei făcute de familie.

Masa este cel mai bun refugiu pentru Taur, pentru că, pentru el, neajunsurile și dragostea trec obligatoriu prin stomac.

Ca să alini supărarea unui Taur, fă un pustiu de bine și invită-l la ceva gândit de tine, tradițional, și ai să vezi ce fericit va fi.

Gemeni

Gemenii, doritori de informații și de distracție, fac ce fac și caută un canal preferat, un serial pe care să îl vizioneze.

Au un mod de a trăi odată cu desfășurarea acțiunii din serial. Se atașează de personaje și simt că fac parte din viața lor.

De multe ori, refugiul acesta nu este la televizor, ci într-un album foto, pentru că toate chipurile familiare îi încarcă energic.

Acolo se întorc în timp și visează. Gemenii sunt povestitorii noștri, oamenii care ne fac zilele și nopțile frumoase.

Rac

Racul este familist până în măduva oaselor. Și unde se poate refugia el?

Racul nu vine de acasă încărcat negativ, ci de la muncă. Simte nevoia ca în jurul lui să fie toată lumea.

Racul este „mama cloșcă” care trebuie să plângă pe umărul cuiva. Oamenii dragi sunt alinarea de care au nevoie.

Dacă nu sunt lângă el, îi sună. Are nevoie de afecțiune. Când îl supără familia, toată lumea trebuie să se refugieze, pentru că dacă vezi un Rac furios, e mai bine să fugi.

Când este supărat, nu face scandal, nici nu sare la bătaie, dar te tachinează.

Leu

Refugiul emoțional pentru Leu este lectura, dar numai pentru o perioadă scurtă de timp.

Citește puțin, mai ascultă muzică, se mai uită în jurul său să vadă ce mai mișcă, așa că de multe ori Leul nu se satură doar cu cititul. Sunt dornici de informație, de cunoaștere, dar au nevoie de personaje noi în viața lor.

Leii nu se plictisesc niciodată, ei sunt într-o stare de alertă continuă, dar și când pică, tot mai vrea o informație.

Ei nici somnul nu îl au profund, ci dorm iepurește; chiar și atunci când dorm trebuie să primească informație.

Fecioară

Fecioara se refugiază în muncă. În muncă grea de multe ori, pentru că are senzația că un anumit lucru îi este la îndemână și îl poate controla în întregime.

Uneori are tendința să muncească mult prea mult, mai mult decât trebuie, numai pentru a se deconecta.

Câteodată mai caută conexiuni și cu familia sau prietenii, dar conexiunile acestea le face, de cele mai multe ori, la locul de muncă.

Balanță

Femeile Balanță își găsesc refugiul în tot ce înseamnă haine: în rochiile preferate, în hanorace, bluze.

Acest refugiu este valabil și pentru bărbații Balanță, dar ei mai au și alte hobby-uri. Balanțele sunt pedante, sunt stricte cu ceea ce îmbracă.

Refugiul balanțelor se găsește în vestimentație și în artă, în tot ce este legat de frumos.

Scorpion

Scorpionii își găsesc liniștea în pat, pentru că acesta este locul în care se simte confortabil și în singurătate. Meditează, se liniștește și s-a descărcat.

Săgetător

Săgetătorul își găsește liniștea atunci când se conectează fizic cu partenerul. Este iubitor și afectiv și are nevoie să mixeze emoțiile, să transfere și să primească energie.

Pentru Săgetător, atingerile sunt foarte importante.

Dacă nu au un partener, aceștia trăiesc iluzoriu, pentru că au o imaginație nemaipomenit de bună; se întorc în timp, într-o ipostază în care s-au simțit foarte bine și retrăiesc momentul.

Capricorn

Își găsesc refugiul de multe ori în muncă, iar cei mai tineri își găsesc acest refugiu la un prieten, căruia trebuie să îi mărturisească prin ce trece, ce frământări are și ce obstacole a întâmpinat.

Când știe că nu este singur și că mai sunt oameni care au trecut prin aceleași ipostaze, Capricornii se mai temperează.

Vărsător

Vărsătorii își găsesc refugiul ideal în muzică. Sunt mari amatori de și au selectat melodii din toate genurile muzicale, pentru a avea câte o melodie care să se potrivească cu starea lor din acel moment.

Vărsătorii sunt și iubitori ai tehnologiei de ultimă generație. În permanență vor noutate.

Pești

Peștii, visători din fire, își găsesc refugiul în amintiri plăcute. Se întorc în timp, în speranța că vor fi mai multe asemenea momente. Acești nativi visează cu ochii deschiși. Ei pot lua chiar și din Univers anumite situații benefice.

Sursa articol: https://roreal.ro