TOP 3 cele mai seducatoare femei din zodiac

252

Berbec Cele mai puternice arme seducatoare ale nativelor Berbec: zambetul impecabil si feminin, precum si inteligenta. Unde mai adaugam si stilul vestimentar non-conformist si cumva unic al fiecarei native Berbec. Aceste femei sunt adesea foarte expresive, au multe de zis, vorbesc in gura mare, fara sa se sfiasca, zambesc cu incredere si ar putea intimida cu privirea lor si cel mai increzator barbat.

Firi romantice pana in maduva oaselor, inteligente si increzatoare, femeile Berbec frapeaza prin curajul si independenta lor, mixate fin cu feminitate si stil personal. Chiar daca pot cuceri usor inimile barbatilor, totusi femeile Berbec nu se grabesc sa se aventureze in relatii. Sunt firi sensibile in ceea ce priveste spatiul lor personal si chiar daca sunt extrovertite si au multi prieteni, totusi putini sunt cei care le calca pragul intimitatii.

Nativele Berbec sunt loiale iubirii si nu tolereaza minciuna. Tocmai de aceea au nevoie sa se simta in siguranta pentru a se putea arunca cu toate sentimentele si cu inima deschisa in bratele celui iubit. Daca considera ca ar putea fi ranite, femeile Berbec prefera mai degraba sa iubeasca in secret, decat sa se implice intr-o relatie care le-ar putea aduce suferinta.

Taur Extravagante, mereu cu in stil vestimentar feminin si aparte, care le amprenteaza personalitatea, femeile Taur cuceresc de fiecare data cand isi fac aparitia. Privirile lor sunt greu de uitat, iar atitudinea ce imbina puterea cu misterul adanceste si mai mult puterea de seductie a femeilor Taur. Guvernate de planeta Venus, zeita senzualitatii si a feminitatii, femeile Taur sunt adesea inzestrate cu forme feminine, voluptoase si senzuale, iar acestea nu ezita sa isi puna in valoare aceste trasaturi si sa isi lase liber sex-appel-ul debordant.

Femeile Taur iubesc moda si dau acesteia un stil propriu, personal. De fiecare data au grija sa poarte un element vestimentar sic si modern, care sa atraga admiratia celorlalti. Femeile Taur pot fi deopotriva elegante sau extravagante, sexi sau discrete, extrovertite sau retrase. Femeile Taur pot fi pe cat de timide, pe atat de indraznete. Muncitoare, increzatoare si hotarate, au adesea succes in ceea ce isi propun si se demarca in orice conversatie, caci inteligenta le ajuta sa poarte pana si cele mai dificile discutii.

Scorpion Nativele Scorpion ies rapid in evidenta prin senzualitatea aparte pe care o emana. Aceste femei sunt intotdeauna invaluite de o aura de mister pe care barbatii si-ar dori sa o descopere. Desi par timide, nu sunt deloc usor de intimidat. Sunt foarte romantice si nu se tem sa adopte cele mai feminine tinute, care sa le puna in evidenta corpul, formele, atitudinea.

Femeile Scorpion nu au nevoie sa reziste intr-o discutie, caci stiu atat de bine sa invarta cuvintele, incat mereu ajung sa vorbeasca doar despre ceea ce vor. Au o diplomatie aparte privind abordarea in situatiile dificile, tensionate, care ar putea escalada in sens negativ, astfel ca readuc armonia si zambetul pe buze. Cu o femeie Scorpion nu te poti certa, decat daca vrea ea. In schimb, atunci cand vrea, poate prinde in farmecele sale aproape orice barbat isi doreste.

Femeia Scorpion este loiala si sincera si cu greu isi pune pe tava inima si vulnerabilitatile. Dar odata ce-o face, asteapta acelasi lucru din partea partenerului de viata. Tocmai de aceea nu va tolera niciodata minciuna si poate deveni foarte razbunatoare.