Top 3 zodii. Cele mai bune zodii pentru casatorie

503

Iata cele 3 zodii de femei cu care merita sa faci pasul cel mare. Vor fi niste sotii exceptionale.

Rac

Femeile din zodia Rac au emotii intense pentru partenerii lor. Dragostea pe care le-o poarta este neconditionata si vor face orice pentru persoana pe care o iubesc. Daca esti casatorit cu o femeie Rac, înseama ca ai facut alegerea potrivita. Aceasta femeie te va face fericit!

Cu toate acestea, ele sunt predispuse la dramatizare, dar chiar daca exagereaza chiar si cu cele mai banale lucruri, asta nu înseamna nimic în comparatie cu toate celelalte calitati pe care le are.

Aceste femeie vor face orice pentru a avea o familie si o casa confortabila si caldurooasa. În plus, sunt pricepute în bucatarie, ceea ce înseamna ca te vei bucura de mese delicioase în fiecare zi. Ele sunt mame dedicare si iubitoare, iar copiii vor fi mereu pe locul întai atunci cand ei apar. De la sotul ei îsi doreste dragoste si onestitate!

Berbec

Femeia din aceasta zodie este cea care face barbatii sa cada în genunchi în fata ei. Este extrem de puternica si hotarata si va face orice pentru a-si atinge obiectivele. Trebuie sa fii un barbat la fel de puternic ca si ea daca vrei ca flacara iubirii sa nu se stinga niciodata. Ea asteapta sa fie ajurarp de tine si sa o sprijini în tot ceea ce face. Daca îi oferi acest lucru, atunci vei avea multe beneficii si toata lumea va va trata cu respect ca si cuplu. Femeile din Berbec sunt capabile sa-si faca sotii mai puternici, mai responsabili si mai demni de atentie.

Ele sunt cu picioarele pe pamant si au asteptari realiste de la oamenii din jurul lor.

Pe de alta parte, aceste femei sunt greu de cucerit, iar daca reusesti acest lucrul, cu siguranta ar trebui sa fii constient ca ea crede în tine si va face tot ce e nevoie pentru a scoate ce e mai bun din tine.

Femeile din aceasta zodie sunt mame stricte, severe, dar care, pe de alta parte, cresc copii care vor fi lideri si castigatori.

Femeia Berbec vrea ca sotul ei sa aiba un caracter puternic si sa fie determinat, adica sa îi semene.

Leu

Femeile din aceasta zodie sunt puternice si dure. Cu alte cuvinte, sunt razboinice. Au o rezistenta incredibila si au nevoie de cineva la fel de puternic ca si ele. Ele nu se potrivesc cu barbatii obisnuiti. Ele nu trebuie sa faca nimic pentru a-si seduce partenerii, acestia pur si simplu vor fi captivati de farmecul si puterea lor.

Sunt parteneri loiali, dedicati si vor face orice pentru sotii lor. Dragostea lor este foarte mare si intensa, de fapt, nu exista alta zodie care sa iubeasca mai mult ca ea. Femeia Leu este imaginea clara a ceea ce înseamna dragoste altruista si pura.

Ea nu se lupta ca o leoaica doar pentru partenerul ei, ci si pentru copiii ei, de asemenea. E mereu acolo pentru ei, pregatita sa faca orice e necesar pentru a-i proteja pe cei dragi.