Top 3 Zodii. Ele stiu sa-si traiasca viata la maxim

309

Sagetator

Sagetatorii, nascuti intre 22 noiembrie si 22 decembrie, sunt arcasii din zodiac. Fiind foarte optimisti, acestia adora sa traiasca fiecare clipa la maxim si sa se bucure de fiecare moment al vietii. Fire aventuroasa, sagetatorii incearca tot timpul senzatii noi

Sunt interesati sa cunoasca oameni noi si adora sa-si petreaca timpul liber calatorind si explorand diverse locuri. In mod ideal, sagetatorii se antureaza cu prieteni sau iubiti care sa le impartaseasca aceeasi pasiune de a trai la maxim si de a experimenta in viata

Unul dintre principalele aspecte ale personalitatii sagaetatorilor, „acel ceva” ii face atractivi in ochii celorlalte persoane, este zambetul pe care il afiseaza tot timpul.

Sagetatorii sunt oameni care vad mai degraba jumatatea plina a paharului si nu ai sa ii auzi plangandu-se, nici in cele mai grele situatii. Luciditatea lor si dorinta aceasta de a trai viata la maxim, ii ajuta adesea.

Albastru si turquoise sunt culorile lor favorite si li se potrivesc de minune, reflectand in acelasi timp firea lor dinamica si creativa! Planeta lor este Jupiter iar 9 este numarul lor norocos.

Gemeni

Cei nascuti intre 21 mai si 21 iunie, in Zodia Gmenei, sunt caracterizati de o energie debordanta si apropiere fata de oameni. Gemenii au un talent innascut de comunicatori. Iubesc sa fie inconjurati de oameni, in consecinta au multi prieteni si reusesc sa isi faca multi prieteni, oriunde ar fi.

Sunt curiosi si adora sa calatoreasca si sa descopere culturi noi. Adora sa se distreze si sa isi traiasca viata in deplinatatea clipelor. Iata de ce, Zodia Gemeni se afla in topul celor care gasesc magia clipelor si reusesc sa extraga cele mai insemnate semnificatii ale evenimentelor ce se petrec in viata lor. Gemenii reusesc sa ii infuzeze si pe ceilalti cu pofta lor de viata, astfel incat, oricine este trist sau deprimat nu ramane prea mult cu un chip posomorit, daca este in preajma unei persoane din Zodia Gemeni.

Culoarea reprezentativa a celor din Zodia Gemeni este desigur, culoarea Soarelui – galben, o culoare care ii caracterizeaza din toate punctele de vedere, iar numarul norocos este numarul magic, 5.

Berbec

20 martie – 20 aprilie este perioada din an dedicata persoanelor nascute in Zodia Berbec. Berbecii sunt de departe cea mai ambitioasa zodie. Succesul in tot ceea ce fac este un target important in viata lor. In consecinta, nu este loc de suparari, tristeti sau depresii! Pentru a avea success este nevoie sa ne concentram asupra a cee ace are viata mai bun de oferit.

De asemenea, persoanele nascute in Zodia Berbec iubesc sa faca multa miscare. Dupa cum stim, sportul aduce in viata noastra optimismul de care avem nevoie si… foarte multa pofta de viata!

O persoana din zodiac Berbec munceste cu spor dar in acelasi timp sties a se si distreze cu la fel de mult spor. Caracterul lor dinamic si orientat catre tinte inalte ii inspira pe toti cei care sunt inconjurati de persoane din Zodia Berbec.

Persoanele cu Soarele in Berbec sunt de asemenea curajoase, le place sa incerce tot felul de situatii noi si se descurca de altfel admirabil in astfel de momente. Prefera provocarile decat sa fie intr-o rutina zi de zi.

Numerele norocoase pentru persoanele din Zodia Berbec sunt 6 si 7 iar culoarea caracteristica este rosul intens.