Top 4 zodii de bărbaţi care te duc la extaz cu o singură atingere

253

Unii bărbați au o putere mare de a cuceri o femeie și nu trebuie să depună prea mult efort. Unii au capacitatea de a atrage atenția unei femei cu o singură privire sau o pot duce în culmile fericirii doar printr-o simplă atingere.

 

Locul IV: Bărbatul CAPRICORN

Bărbații născuți sub acest semn zodiacal se află abia pe locul 4, însă acești bărbați se pricep de minune la preludiu și știu exact unde să te atingă pentru a-ți oferi plăcere.

Acești nativi sunt extrem de atenți la nevoile partenerei lor și mai ales la sensibilitatea ei și niciodată nu vor rupe contactul vizual cu aceasta.

Locul III: Bărbatul BALANȚĂ

Nativii născuți sub acest semn zodiacal se pricep de minune la masaj. Acești bărbați sunt descrierea perfectă a senzualității pure și dacă vrei să ai parte de cele mai incendiare clipe de amor, poți fi sigură că bărbați balanță sunt cei care pot face asta.

Acești bărbați îți folosesc mâinile în scop terapeutic la început, însă și le pot folosi și în alt scop, izvorâtor de plăceri nebănuite.

Locul II: Bărbatul FECIOARĂ

Acești nativi tac și fac! ei nu acceptă niciodată partide banal, ci le preferă pe cele pline de pasiune. Le place să experimenteze orice le trece prin cap și de cele mai multe ori sunt spontani.

Nu ar trebui să subestimezi niciodată creativitatea și imaginația nativilor din fecioare și deși la început va părea puțin timid și inhibat, te va surprinde pentru că este exact contrariul.

Locul I: Bărbatul LEU:

Maestrul acestui top este chiar regele junglei, leul. Acești bărbați sunt extrem de fermecători și nici un alt bărbat nu-i poate bate recordul cuceririlor. Leii au suficientă imaginație încât să te surprindă de fiecare dată.

Pentru ei, relațiile intime sunt perfecte în momentul în care există o mulțime de lumânări parfumate în jur și petale de trandafir. nici puțină șampanie nu ar strica, însă acest lucru se va întâmpla doar dacă vrea ceva serios de la tine.

Acești bărbați au capacitatea de a-ți citi gândurile în dormitor. Nu va fi nevoie să-i spui ce-ți dorești sau ce-ți place pentru că va știi deja acest lucru. Leii te vor duce pe culmile plăcerii și nu vei uita niciodată experiențele trăite alături de ei.