Top 5 cele mai încăpățânate zodii

276

Probabil că până acum ți-ai făcut deja o idee despre cine ar putea fi cei mai încăpățânați nativi ai zodiacului, având în vedere că, de multe ori, încăpățânarea lor depășește orice limită. Totuși, dacă nu i-ai identificat încă, azi ți-am făcut un top 5 al zodiilor încăpățânate

Berbec
Ocupă primul loc în acest top pentru că încăpățânarea lui e nativă și nu dispare niciodată, chiar și când vorbim de lucruri banale. Te poate duce pe culmile disperării dacă îi dai șansa, pentru că așa sunt berbecii. Pur și simplu nu ai ce să-i faci… poate doar să îi atragi mereu atenția și să îi explici zilnic că în viață e bine să mai facă și compromisuri.

Rac
Chiar dacă nu par, racii sunt foarte încăpățânați și știu asta, în adâncul sufletului lor. Pur și simplu nu le plac compromisurile și vor ca toate lucrurile să fie pe placul lor, întotdeauna. Pentru ei, situația nu prea e niciodată gri – e fie albă, fie neagră.

Leu
Este pe locul trei în topul zodiilor încăpățânate, chiar dacă un nativ leu nu va reunoaște niciodată că asta e o trăsătură a personalității sale. De obicei ei sunt persoane foarte vesele și te simți bine în preajma lor, dar până la un punct. Când încăpățânarea lor intră în ecuație, pur și simplu îți vine să fugi mâncând pământul.

Capricorn
La capricorni încăpățânarea e cumva pozitivă. Adică ei nu au această trăsătură de personalitate chiar tot timpul, ci mai degrabă atunci când își propun să realizeze ceva, ceea ce nu este neapărat un lucru rău.

Pești
E imposibil ca un nativ din pești să nu te fi exasperat măcar o dată până acum. Partea cea mai proastă a încăpățânării lor e că nici măcar nu țin cont de părerile altora. Chiar dacă zece oameni îi spun unui nativ din pești că nu are dreptate, încăpățânarea sa îl va face să aleagă tot propria-i variantă, chiar dacă el e oarecum conștient de faptul că face o alegere greșită