Zodiile cu cel mai frumos suflet. CINCI nativi ce aduc fericire in viata tuturor.

4537

Taur Esti o persoana sensibila si atenta la sentimentele celorlalti. Te impresioneaza suferinta altora si incerci intotdeauna sa o alungi. Nu suporti barfa, minciuna, invidia si taxezi persoanele care le promoveaza. O faci pentru ca tu crezi ca astfel ii protejezi pe oamenii care ar putea fi afectati de toate astea. Rautatea nu isi are locul in sufletul tau si nu ai face nimic imoral sau dureros pentru altii

Rac Toata lumea stie cat de mult iubesti oamenii si cat de atent esti la nevoile lor. Familia si prietenii sunt cei mai importanti pentru tine si ai renunta la placerile tale intr-o secunda pentru a le fi lor bine. Nu ramai indiferent nici la dramele prin care trec ceilalti si suferi mult pentru ca uneori lumea este nedreapta. Ai vrea ca toata lumea sa fie ca tine, insa nu se poate. Fii mai realist si te vei scuti de multa suferinta.

Fecioara Tu nu esti foarte sensibil, dar nu ai face nimic care sa ii raneasca pe altii. Esti realist, esti constient ca nu poti schimba unele lucruri, insa ai grija ca tu sa procedezi corect in fiecare situatie. Cand poti ajuta, o faci fara ezitare, iar ceilalti stiu ca se pot baza pe tine. Fugi de barfa si nu suporti oamenii care lovesc pe la spate. Daca te nemultumeste ceva, spui asta fara ocolisuri, pentru ca tu vrei sa dai ocazia oricui sa se apere si sa explice de ce a actionat intr-un anumit fel.

Balanta Ai multe defecte, dar esti o persoana foarte corecta si gata oricand sa sara in foc pentru altii. Nu ai face nimic imoral sau nedrept si pentru ca nu suporti ipocrizia, spui tot ce iti trece prin cap. Vrei sa te asiguri ca oamenii din jurul tau stiu cu cine au de-a face si ca nu vor fi dezamagiti pentru ca nu le-ai aratat adevarata ta fata.

Varsator Tu ai vrea sa traiesti intr-o lume in care toata lumea este fericita si suferi nespus ca nu poti face asta. Iti plac oamenii si nu ai face nimic care sa ii raneasca. Esti atat de cald si de bun, incat gasesti o explicatie pentru orice nedreptate ti se face si ajungi sa ierti pe toata lumea. Nu ar strica sa le arati celorlalti ca ai si colti, atunci cand trebuie.