Top zodii care fac cel mai mult bine in lume

63

Când vine vorba de fapte bune există două categorii de oameni: cei care se implică pentru a ajuta și pentru a schimba ceva și cei care, deși empatizează cu suferința celor aflați în impas, vin cu idei, dar nu sar să acționeze.

Berbec

Determinat și ambițios din fire, Berbecul nu se lasă până nu duce la capăt o misiune de binefacere. Deși nu lasă să se vadă, imediat cum aude că îi este cuiva greu, acesta face tot posibilul să ajute persoana respectivă. Nu poate să stea deoparte dacă este voba de cauza umanitare și se înscrie în toate campaniile de donare, de întrajutorare, de la copii fără adăpost la plantat de copaci. Fiind și foarte agitat, Berbecul își canalizează toată energia pentru a rezolva problema cât mai repede și mai eficient și, în general, îi iese. Este fericit dacă primește misiuni peste hotare, în regiuni lovite de calamități naturale

Leu

Leul este mânat de o forță interioară fantastică și de dorința de a avea succes în ceea ce face. Bun comunicator, nu se dă în lături de la nimic, iar când știe o persoană are nevoie de ajutor, nu stă pe gânduri și nu așteaptă să fie rugat. Imediat trece la acțiune. Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt foarte buni la mobilizat masele, datorită puterii de convingere de care sunt capabili. Cel mai pricepuți sunt la strângerea de fonduri, banul jucând un rol important în acțiunile de binefacere.

Balanța

Mahatma Gandhi a fost născut în zodia Balanță și s-a numărat printre persoanele care au reușit să schimbe lumea și să implementeze un sistem de valori prin non-violență. Este una dintre figurile marcante ale gândirii filozofice moderne și părintele independenței Indiei. Așadar, nativii acestei zodii sunt persoane care, datorită ideilor și inteligenței lor, au capacitatea de a face cel mai bine umanității.

Capricornul

Nativii din Capricorn sunt extrem de empatici. Dacă aud că cineva se plânge lângă ei în legătură cu vreo problemă nu au cum să stea cu mâinile în sân. Își întind antenele cât de mult pot și reușesc să descurce toate ițele, astfel încât celui care se află în suferință să nu-i mai fie greu. Dincolo de micile gesturi de bunătate, Capricornii se implică fără tăgadă în marile cauze cu care se confruntă omenirea, de la probleme legate de mediu, sărăcie, refugiați, etc. Dintre toate zodiile care se pun în slujba Binelui, Capricornul știe cum să se folosească de toate resursele sale pentru a reuși să își ajute semenii.