Totul se schimba pentru acesti nativi. Au trecut prin greutati, dar din 2020 si pana in 2023 vor fi protejati de astre. Este singura zodie din horoscop care va avea tot ce-si doreste

539

Este rândul Săgetătorilor să intre într-un nou ciclu al vieții, care va dura pana in 2023. Iată ce le rezervă astrele până în 2023

Jupiter este stapanul, cel mai mare, cel ce intocmeste principiile si legile, cel ce imparte atributiuni celorlalti si le ofera o perspectiva asupra muncii pe care o au de indeplinit. Este guvernatorul Sagetatorului. Jupiter in Sagetator se manifesta la potentialul sau, care este nesfarsit.

2020

Săgetătorii vor ajunge să cunoască libertatea mult visată și vor conștientiza care sunt adevărații lor prieteni, care rămân lângă ei indiferent de situație.

Astrele arată clar că orice Horoscop al Săgetătorului pe 2020 va fi unul de succes. Nu doar în carieră. Persoanele care au căutat compania celor de sex opus acum este momentul favorabil pentru acest lucru.

Începutul anului 2020 se va desfășura în principal în jurul vieții profesionale a Sîgetătorului. Datorită energiei pozitive din această perioadă, nu vei duce lipsă de idei interesante.

Nu îți fie frică să le împărtășești cu colegii și superiorii tăi. Când vine vorba de relații, ianuarie îl vei petrece destul de solitar. În loc să te dai drept altcineva în public, mai bine încearcă să-ți dezvolți personalitatea. Prin citire, de exemplu.

Odată cu sosirea primăverii, fiecare Săgetător poate, potrivit horoscopului, să aștepte influența pozitivă a lui Mercur în Gemeni.

Îți va oferi, de exemplu, abilități oratorii excelente. Nu îți vor lipsi vocabularul bogat, dar nici încrederea. Acest lucru poate fi folosit atât în ​​carieră, cât și în viața personală. Cei singuri nu vor avea nicio problemă în a cunoaște persoane de sex opus. Te afli înaintea unei perioade active și plină de aventură, dragoste și chiar pasiune.

2020 – 2022

Perioada 2020 – 2022, va fi marcată de optimism, fericire și de o mai bună relaționare cu rudele și prietenii. 2020 va fi un an satisfăcător din punct de vedere al afacerilor, un an excelent pentru investiții imobiliare.

Până la finele anului 2022, este posibil ca Săgetătorii să înceapă o afacere pe cont propriu. Vor munci mult pentru a-și îndeplini obiectivele.

2023

În acest an, Săgetătorii vor culege roadele muncii lor de până atunci. Va fi o perioadă a bucuriei, marcată de multe călătorii, petreceri, flirt și dragoste.

Acești nativi vor înțelege mai bine ce este bine pentru ei și vor începe să își facă noi planuri pentru că, nu în ultimul rând, ultimul an din ciclul este unul al introspecției.